Vesminte brodate cu vita de vie si cruci patriarhale – negru

Vesminte brodate cu vita de vie.

Culoarea neagra este de data mai recenta in coloristica vesmintelor preotesti si simbolizeaza pocainta si intristarea, drept pentru care preotii le imbraca cu precadere in perioada Postului Mare, la inmormantari si diverse servicii religioase funebre.

Icoana Mantuitorului de pe felon este scoasa in evidenta de ramurile de vita de vie, iar felonul in partea de jos este infrumusetat cu aceleasi ramuri ce inconjoara armonios Sfanta Cruce. Si celelalte elemente ale vesmantului – brau, manecute si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt brodate in ton cu restul vesmantului, iar galonul brodat ce margineste fiecare piesa ii aduce un spor de eleganta si frumusete.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-18 negru Categorii: ,

2.800 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Vita de vie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesminte brodate cu vita de vie si cruci patriarhale – negru”

S-ar putea să-ți placă și…