Vesmant brodat cu vita de vie si spice de grau – crem

Vesminte preotesti brodate pe material usor cu model vita de vie si spice de grau.

In partea din spate a felonului jos ca element central al vesmantului preotesc, regasim potirul din care izvorasc ramuri de viata de vie, simbol al sangelui Mantuitorului Hristos si spice de grau ce simbolizeaza trupul lui Iisus – Sfanta Impartasanie; tot pe spatele felonului este brodata icoana Mantuitorului asezata pe o ramura de vita de vie, icoana ce poate fi schimbata cu o alta fara nici un cost suplimentar. Epitrahilul este infrumusetat cu cruci incadrate frumos de ramuri de vita de vie si spice de grau, model prezent si pe brau, manecute si acoperamintele pentru Sfintele Vase.
Galonul brodat ce margineste fiecare element al vesmantului, aduce un spor de frumusete si eleganta.

Culoarea crem a vesmantului – la cerere se poate confectiona si pe alb, este foarte potivita pentru slujirea Sfintei Liturghii din duminicile si sarbatorile de peste an.
Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-16 crem Categorii: ,

2.850 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Vita de vie si spice de grau

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant brodat cu vita de vie si spice de grau – crem”