Vesminte brodate cu motive florale si pauni – catifea albastra

Vesminte brodate cu motive florale si pauni. In iconografia ortodoxa paunul este un simbol al eternitatii; doi pauni care beau dintr-o fantana sau un potir il întruchipeaza pe Hristos si simbolizeaza Împaratia Cerurilor. Venim in fata dumneavoastra cu o alta prezentare a modelului pe care in regasiti si pe celelalte variante de culori: alb, crem grena si negru. Catifeaua albastru regal este cea care face ca acest vesmant sa fie unul cu totul deosebit pentru ca are proprietatea de a scoate in evidenta intr-un mod cu totul aparte modelul de broderie ce infrumuseteaza aceste vesminte preotesti. In partea de jos a felonului de jur-imprejur vesmantul preotesc este infrumusetat cu motive florale ce sustin paunii ce beau dintr-un vas, iar pe spate este brodata o icoana evidentiata de florile ce o incadreaza. Paunii sunt prezenti si pe epitrahil  in combinati cu cruci, totul incadrat cu motive florale, stiharul in partea de jos este brodat cu eceleasi elemente florale din vesmant, iar acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt infrumusetate in acelasi ton cu vesmantul. Icoana vesmantului poate fi schimbata la cererea clientului cu icoana altui sfant fara nici un cost suplimentar. Catifeaua folosita de noi este din bumbac, import Germania, de o calitate superioara, foarte rezistenta, iar firele ce alcatuiesc broderia sunt de o calitate exceptionala, fapt ce contribuie la pastrarea frumusetii si a durabilitatii peste timp. Culoarea albastra a vesmintelor preotesti este foarte potrivita pentru slujirea preotului la sarbatorile inchinate Maicii Domnului, dar si in duminicile si sarbatorile de peste an.
Vesmantul se poate confectiona si pe catifea de alta culoare: grena, alba, verde, mov, iar broderia se face in ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-2 catifea albastra Categorii: ,

3.250 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

3 recenzii pentru Vesminte brodate cu motive florale si pauni – catifea albastra

  1. Pr. Adrian

    E de ajuns sa spun ARTĂ…….pentru a defini în general vesmintele de la dumneavoastră și în special acesta. Vă mulțumesc!

  2. Pr Gabriel

    Recomand cu toată încrederea acest atelier! Am primit veșmântul cu toate piesele, așa cum este descris pe site . Sunt lucrate foarte bine și cu multă atenție la detalii. Materiale de foarte bună calitate. Vă mulțumesc!

  3. Botiș Ioan

    Oameni deosebiți și serioși! Materiale de înaltă calitate! Recomandat cu mare drag!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…