Vesmant brodat cu crini – catifea albastra

Vesmant brodat cu crini.
Crinii sunt considerati în traditia crestina florile Maicii Domnului si simbolizeaza puritatea, neîntinarea. Vesmantul preotesc este ornat cu ramuri de crini brodate cu fir metalic auriu in combinatie cu fir de matase alba, iar pe spatele felonului troneaza icoana Maicii Domnului (icoana poate fi schimbata la cererea clientului), asezata pe ramuri de flori.
Epitrahilul este infrumusetat cu flori de crini in combinatie cu cruci, stiharul in partea de jos are o bordura brodata, iar manecutele, braul si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele brodate in ton cu vesmantul.
Frumusetea vesmantului este data si de materialul din care este confectionat, catifea albastru regal, care are proprietatea de a scoate foarte tare in evidenta broderia ce il innobileaza.

Conform traditiei crestine albastrul este culoarea Maicii Domnului, drep urmare acest vesmant se poate purta la sarbatorile inchinate ei, dar si in duminicile de peste an.
Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.
La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-33 catifea albastra Categorii: ,

3.500 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

4 recenzii pentru Vesmant brodat cu crini – catifea albastra

 1. Radu Ioan

  Doamne ajuta !
  Felicitări pentru minunata munca pe care o depuneți, calitatea și profesionalismul de care dați dovadă, ma face la rândul meu sa va recomand colegilor care doresc un veșmânt frumos și de calitate cum este acesta dar și toate celelalte modele.
  L-am primit la timp și fără vreo măsura luată in detaliu, veșmântul se potrivește perfect .
  Mulțumesc !

 2. Mioara Negritoiu

  Pot sa spun cu tot dragul si stima:”Jos Palaria!”Aveti o atitudine ireproșabilă, promptitudine si seriozitate!Materialaul de cea mai inalta calitate si lucrătura impecabila mi -a creat impresia de produs premium!Comparativ cu calitatea ,pretul este unul foarte bun!Ambalat minuțios si elegant!
  Recomand cu tot dragul vesmintele lucrate in atelierul dumneavoastră!
  Felicitari,oameni frumosi!!

 3. Mioara

  Pot sa spun cu tot dragul si stima:”Jos Palaria!”Aveti o atitudine ireproșabilă, promptitudine si seriozitate maxima!Materialul de cea mai inalta calitate si lucrătura impecabila mi-a creat impresia de produs premium!Comparativ cu calitatea,pretul este unul foarte bun.Ambalat minuțios si elegant!
  Recomad cu tot dragul vesmintele realizate in atelierul dumneavoastra!
  Felicitari,oameni frumosi!

 4. Tosa Dan Mihai

  Seriozitate! Punctualitate! Responsabilitate! Profesionalism!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…