Vesmant brodat cu crini – negru

Vesmant brodat cu crini.

Vesmintele negre de obicei slujitorii bisericii le imbraca in perioada Postului Mare sau la slujbele funebre. Acest vesmant este innobilat cu flori de crini, simbol al puritatii si al curateniei, care formeaza un model central in partea din spate a felonului, din care se ramifica ramuri florale ce contureaza vesmantul pana in partea din fata, la piept.

Maica Domnului cu Pruncul in brate troneaza pe spatele vesmantului sustinuta de o ghirlanda florala – la cerere icoana poate fi schimbata dupa preferinta clientului, fara nici un cost suplimentar. Sfintele Vase sunt si ele brodate in ton cu vesmantul, iar galonul brodat prezent pe fiecare element al vesmantului, ii da o dota de eleganta si frumusete aparte.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de calitate superioara special pentru vesminte. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze durabilitatea si frumusetea peste ani.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare, iar broderia se face in ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-33 negru Categorii: ,

3.000 lei

1 recenzie pentru Vesmant brodat cu crini – negru

  1. Jian simina

    Vreau sa multumesc in primul rand pentru o colaborare reusita!acest vesmant brodat este realizat foarte frumos,este superb !comanda mi-a venit repede.recomand cu incredere acest site !va super multumesc !

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…