Vesmant brodat cu crini – vernil

Vesmant brodat cu crini.

Verdele simbolizeaza culoarea vietii si a Sfantului Duh.Vesmintele preotesti de culoarea verde se imbraca la sarbatoarea Pogorarii Sfantului Duh, sau in alte zone si la sarbatoarea Floriilor.

Crinii simbolizeaza curatenia si puritatea, iar traditia crestina ne spune ca sunt florile Maicii Domnului. Crinul innobileaza acest vesmant cu florile sale, iar icoana Maicii Domnului sustinuta de o ghirlanda florala ii aduce un spor de pretiozitate.

Felonul este bogat ornamentat incepand din partea din fata pana in spate unde formeaza un model central ce urca spre icoana. Stiharul poarta o broderie in partea de jos, iar epitrahilul, manecutele, braul si acoperamintele pentru Sfintele Vase, sunt brodate in ton cu restul vesmantului.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-33 vernil Categorii: ,

3.000 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

1 recenzie pentru Vesmant brodat cu crini – vernil

  1. Mija Ioan

    Am comandat un set de vesminte vernil cu crini brodati!Este absolut superb,lucrat cu multa finețe și stil!Va mulțumesc și va asigur ca voi reveni și cu alte comenzi!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…