Vesmant brodat cu crini – alb-albastru

Vesmant brodat cu crini.

Această sfântă icoană a Maicii Domnului se află la Schitul Românesc Prodromu din Sfântul Munte Athos, de la care și-a luat și numele de Prodromița.

Ca simbol al puritatii si al neintinarii, crinii sunt considerati in traditia crestina ca fiind florile Maicii Domnului. Florile de crini impodobesc acest vesmant preotesc formand un contur al felonului ce incepe din partea din fata de la piept, si se termina in spate printr-un model ce urca spre icoana. Icoana Maicii Domnului sustinuta de o ghirlanda florala innobileaza vesmantul in partea din spate aducandu-i un plus de pretiozitate si frumusete. Stiharul in partea inferioara are o broderie ce parca vine in completarea felonului, iar manecutele, braul si acoperamintele pentru Sfintele Vase, sunt brodate in ton cu restul vesmantului. Culoarea alba a vesmantului face ca acesta sa poata fi purtat atat la slujbele de duminica, cat si la sarbatorile de peste an.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-33 alb-albastru Categorii: ,

2.900 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant brodat cu crini – alb-albastru”

S-ar putea să-ți placă și…