Vesmant brodat cu model vita de vie – crem

Vesmant brodat cu model vita de vie.

          Vita de vie e prezenta in viata crestina inca de la începuturile ei, ea fiind consemnata si în Biblie, si simbolizeaza sangele Mantuitorului Hristos.

          Felonul vesmantului preotesc este brodat de jur-imprejur cu ramuri de vita de vie ce in partea din spate se impreuneaza formand un element central; spatele felonului este innobilat cu o cruce, dar la cererea clientului o putem inlocui cu o icoana brodata; pe epitrahil se regasesc aceleasi ramuri de vita de vie in combinatie cu cruci; manecutele si braul vesmantului preotesc sunt brodate cu aceleasi motive vita de vie si cruci.

          Vesmantul preotesc este brodat pe lirino (un material grecesc de calitate premium, special pentru vesminte), cu fir auriu în combinatie cu fir de matase de culoarea grena, pe spatele felonului regasim o cruce, totul infrumusetat cu galon brodat. In componenta vesmantului intra si acopermintele pentru Sfinte Vase, brodate la fel ca si veșmântul.

          Culoarea crem a vesmantului preotesc este foarte potrivita pentru slujba Invierii Domnului dar si la Sfanta Liturghie de duminica si sabatorile de peste an.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face in ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-1 crem Categorii: ,

1.750 lei

2 recenzii pentru Vesmant brodat cu model vita de vie – crem

  1. Popa Andrei Claudiu

    Veșminte foarte frumoase foarte bine lucrate seriozitate ! O sa mai comand

  2. Eugen Pavel

    Veșminte foarte bine lucrate, iar materialul de o calitate superioară! Cu siguranta vor urma și alte comenzi de veșminte, deoarece tot ce fac domnii Simona și Cristian este la superlativ. Au dat dovada de seriozitate și rapiditate, și pe lângă comanda de veșmânt făcută au trimis și un cadou frumos ca aprecieri!
    Recomand cu mare încredere!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…