Vesmant brodat cu monograma lui Hristos – alb

Vesmant brodat cu monograma lui Hristos.
XP, monograma lui Iisus Hristos, este frumos impodobita pe acest vesmant preotesc cu vita de vie si spice de grau, ce simbolizeaza trupul si sangele Mauntuitorului, iar crucile ce vin in completarea modelului sunt de asemenea si ele infrumusetate in acelasi fel cu spice de grau si vita de vie. Monograma lui Hristos, XP, reprezinta un simbol crestin timpuriu, iar prin folosirea acestor doua litere in perioada paganismului, utilizatorul isi afirma identitatea crestina. Conform traditiei crestine, acest simbol a fost visat de împaratul Constantin cel Mare înaintea bataliei de la Podul Milvius, capatand si numele de cruce constantiniana sau labarum. Felonul este brodat cu Monograma lui Hristos si cruci de jur-imprejur, elemente ce le regasim atat pe epitrahil cat si pe celelalte piese ale vesmantului.
Icoana de pe felon se poate schimba la cererea clientului fara nici un cost suplimentar. Vesmantul preotesc este brodat pe lirino (un material grecesc de calitate premium, special pentru vesminte), cu fir metalic auriu si argintiu iar acoperamintele pentru Sfintele Vase întregesc setul complet.
Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.
La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-6 alb Categorii: ,

1.800 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Sfanta Cruce

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant brodat cu monograma lui Hristos – alb”

S-ar putea să-ți placă și…