Vesmant brodat cu monograma lui Hristos – crem

Vesmant brodat cu monograma lui Hristos.
XP, monograma lui Iisus Hristos, este frumos impodobita pe acest vesmant preotesc cu vita de vie si spice de grau, ce simbolizeaza trupul si sangele Mauntuitorului, iar crucile ce vin in completarea modelului sunt de asemenea si ele infrumusetate in acelasi fel cu spice de grau si vita de vie. Monograma lui Hristos, XP, reprezinta un simbol crestin timpuriu, iar prin folosirea acestor doua litere in perioada paganismului, utilizatorul isi afirma identitatea crestina. Conform traditiei crestine, acest simbol a fost visat de împaratul Constantin cel Mare înaintea bataliei de la Podul Milvius, capatand si numele de cruce constantiniana sau labarum. Felonul este brodat cu Monograma lui Hristos si cruci de jur-imprejur, elemente ce le regasim atat pe epitrahil cat si pe celelalte piese ale vesmantului.
Culoarea crem a vesmintelor preotesti este purtata de catre slujitorii bisericii la sarbatoarea Invierii Domnului, dar este potrivita si in dumunicile si sarbatorile de peste an. Icoana de pe felon se poate schimba la cererea clientului fara nici un cost suplimentar. Vesmantul preotesc este brodat pe lirino (un material grecesc de calitate premium, special pentru vesminte), cu fir metalic auriu si argintiu iar acoperamintele pentru Sfintele Vase întregesc setul complet.
Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.
La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-6 crem Categorii: ,

1.650 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Sfanta Cruce

6 recenzii pentru Vesmant brodat cu monograma lui Hristos – crem

 1. Gridan Dana

  Astăzi am primit coletul , vestmântul este de calitate , frumos lucrat , exact după așteptările mele . Recomand cu drag .

 2. Pr. Coseraru Alexandru

  Recomand cu drag! De la modul de prezentare, ambalare, material, calitate totul este la superlativ.
  Va multumim!

 3. Apetrei Otilia

  Am primit astăzi vesmantul, este superb, lucrat impecabil, material de calitate, ambalat într-un mare fel!!!!
  Recomand cu încredere!!!!

 4. Preot Călin Cioban

  Am primit vesmantul astăzi, este lucrat și prezentat excepțional. Va mulțumesc foarte mult. Recomand cu drag!

 5. Dumbravă Gabriel

  Recomand cu căldură!
  Veșmintele sunt deosebite,lucrate foarte frumos,material de foarte bună calitate.
  Am fost plăcut impresionat de ambalare și de seriozitate!

 6. DINU MICA

  Nu am cuvinte de multumire! A iesit cu mult peste asteptari!
  Profesionalismul este cuvantul care va caracterizeaza. Cu siguranta voi reveni cu noi comenzisi va voi recomanda cu toata increderea. Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va daruiasca multa sanatate tuturor. MULTUMESC!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…