Vesmant brocard T-2

Vesminte preotesti din brocard grecesc.

Vesmintele sunt fara captuseala la felon pentru a fi mai subtiri si mai usoare, mai ales in perioada de vara. La cererea clientului felonul se poate innobila cu o icoana dupa preferinta fiecaruia. (Maica Domnului, Iisus, Sf. Vasile, etc.)

 

 

SKU: T-2 Categorii: ,

1.500 lei

6 recenzii pentru Vesmant brocard T-2

 1. Pr.Cristian

  Am cumpărat un veșmânt preoțesc de la aceasta familie (firmă) și am fost plăcut impresionat de calitatea materialelor folosite, de croiala impecabila și de seriozitatea acestor buni creștini! De asemenea am primit în plus față de cele comandate și o frumusețe de gentuța din material textil, un procovat de calitate ,certificat de originalitate și o felicitare cu multe cuvinte frumoase!
  Recomand cu încredere acești profesioniști și le doresc tot binele din lume!
  Mulțumesc mult!

 2. Pr. Todea Catalin

  Subscriu la cele scrise mai sus de Pr. Cristian. Vesmantul este superb si se vede atentia la detalii. Si eu am primit in plus cadourile de mai sus, un alt plus din care se vede atentia la detalii. Cu siguranta ca o sa recomand si altora atelierul. Multumiri pentru seriozitate si promptitudine. Dumnezeu sa va daruiasca putere si sanatate!

 3. Paraschiv Florin-Sandu

  Preot Florin Sandu – Am cumparat aceste veșminte și sunt foarte multumit .
  Recomand tuturor !
  Multumesc pentru seriozitate ,Doamne Ajuta!

 4. Eugen Ioan Tapuc

  Veșmântul e de foarte buna calitate si, desi eram un pic sceptic in legătură cu dimensiunile, vine foarte bine deși se cer doar trei masuri ( înca nu imi e foarte clar la ce trebuie greutatea 😃). Timpul scurt de realizare si livrare e inca un plus, pe lângă cadoul oferit de firma! Recomand cu căldură!

 5. Maria Pascu

  Deosebite mulțumiri acestui centru de confecționat vesminte preoțesti. Am solicitat modelul T2 pentru natura materialului, iar realizarea a fost între modelul T2 și T4, o combinație). Părintele care l-a primit în dar, l-a apreciat și a fost foarte încântat. Recomand și altor binefăcători acest atelier de înalt profesionalism.

 6. Pr.Mădăluta Calin

  Recomand cu mult mult respect si prețuire acest atelier de veșminte pe care le-am primit astăzi si am ramas fara cuvinte. Adică totul de un profesionalism si respect pe care numai cineva bine crescut poate sa il aibe.Multumesc mult pentru surprizele puse în colet, Dumnezeu sa va dea putere multă și sănătate tuturor 🙏 .Recomand cu incredere slujitorilor sf altare.

Adaugă o recenzie