Termeni si conditii

Prevederi generale 

Acesti termeni si conditii se aplica pentru achizitiile facute in cadrul site-ului vesmintepreotesti.ro si specifica drepturile, dar si obligatiile vanzatorului si cumparatorului. Vanzatorul este SIMCRI BROD S.R.L., cu sediul DN24,  nr. 755, Muntenii de Jos, judetul Vaslui, 737365. Relatia dintre parti este reglementata de legea in vigoare, cu privire la protectia consumatorului (legea 363/2007), a comertului electronic (legea 365/2002) si ordonanta privind cumparaturile pe internet (ordonanta 130/2000).

Definitii 

Contract – acordul incheiat si semnat de parti, vanzator si cumparator. Partile implicate nu pot fi trase la raspundere pentru neexecutarea partiala sau totala sau necorespunzatoare a obligatiilor, din cauze de forte majore. 

Vanzatorul (distribuitor) – SIMCRI BROD S.R.L., entitate sau persoana fizica/juridica care, conform conditiilor contractuale, incheie acte de comert sau de natura comerciala. Direct sau prin intermediari, livreaza si/sau bunuri sau servicii catre consumator. 

Consumator (cumparator) – persoana fizica sau juridica care, conform termenilor si conditiilor contractuale, incheie acte ce nu sunt de natura comerciala. Cumpara bunuri sau servicii in alte scopuri decat cele comerciale. 

Site – magazinul online/website de prezentare gazduit la adresa web vesmintepreotesti.ro si subdomeniile acestuia si adresele suplimentare care redirectioneaza catre acest site. 

Comanda – actiune prin care cumparatorul transmite catre vanzator, prin intermediul site-ului, intentia sa de a cumpara un produs. 

Produse – orice bun listat pe acest site, inclusiv cele create la comanda, ce urmeaza a fi furnizate de vanzator. 

La cerere – la produsele cu aceasta mentiune pot fi solicitate si alte tipuri de accesorii sau alta culoare. 

Mentiuni 

Termenii si conditiile sunt prevederi aplicabile la utilizarea site-ului vesmintepreotesti.ro si se supun de drept prevederilor legislative in vigoare. Acesti termeni si aceste conditii de utilizare pot fi oricand actualizate, devenind obligatorii, cu efect imediat, pentru toti utilizatorii acestui site. 

Accesand pagina vesmintepreotesti.ro utilizatorii consimt ca vor respecta termenii si conditiile prezentate. 

Tot continutul acestui site – inclusiv text, imagini, logo, elemente grafice, baza de date – este in proprietatea SIMCRI BROD S.R.L. si aparat de legea in vigoare privind protectia drepturilor de autor – nr. 8/1996. Folosirea fara acord a oricarui element din acest site se pedepseste conform legii.

Informatiile incluse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea si plasarea comenzii, precum si pentru livrarea acesteia. SIMCRI BROD S.R.L. nu divulga date despre dumneavoastra unor terte persoane, fara acordul explicit, nu face publice bazele de date, atat in tara, cat si in strainatate.

Magazinul online poate fi accesat la adresa web: https://vesmintepreotesti.ro/ si este in proprietatea si administrarea SIMCRI BROD S.R.L. Toate drepturile rezervate.            

Coș de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0