Vesminte brodate cu motive florale si vulturul bicefal – crem

Vesminte brodate cu vulturul bicefal si motive florale
Florile din vesmantul preotesc de inspiratie greceasca numite si “flori de gheata”, sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea si spice de grau, simbol al trupului Mantuitorui Hristos. Vulturul bicefal incoronat  prezent inca din primele secole crestine in bisericile din Muntele Athos si pe steagul Imperiului Bizantin, innobileaza epitrahilul si acoperamintele pentru Sfintele Vase.
Felonul vesmantului preotesc este frumos ornat in partea de jos de jur-impreju cu motive florale, iar icoana Maicii Domnului este pusa in evidenta de arabescuri bizantine si o coroana ce ne aminteste ca ea este regina lui Hristos. Epitrahilul este innobilat cu vulturul bicefal si cruci, iar stiharul in partea de jos beneficiaza de aceeasi broderie ca si felonul; braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele brodate in ton cu vesmantul.
Vesmantul este brodat cu fir auriu in combinatie cu fir de matase alba. Calitatea exceptionala firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.
Culoarea crem vesmantului preotesc este foarte porivita pentru slujbele din Postul Mare dar si pentru inmormantari sau slujbe funebre.

La cerere vesmantul preotesc se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

 

SKU: B-3 crem Categorii: ,

2.800 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

3 recenzii pentru Vesminte brodate cu motive florale si vulturul bicefal – crem

 1. Nitu Petruța

  Recomand cu încredere. Am comandat acest vesmant și sunt foarte multumita,material și broderie de calitate. Mulțumesc echipei ptr bună colaborare. Felicitări și Doamne ajuta!

 2. Preot Dan Alexandru

  Vesminte de o frumusețe deosebită!
  O adevărată demonstratie a faptului ca putem face o arta din ceea ce facem, daca facem acel lucru cu drag si daruire!
  Recomand cu încredere! Doamne ajuta!

 3. Pr. Popescu Emanoil

  Hristos a inviat!
  Multumesc mult, a ajuns vesmantul si sunt foarte bucuros pentru ca este asa cum mi-am dorit.
  Va doresc multa sanatate si sa realizati si pe viitor lucruri tot la fel de frumoase.
  Doamne ajuta!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…