Vesminte preotesti cu motive florale si vulturul bicefal – alb-verde

Vesminte preotesti cu motive florale si vulturul bicefal. Florile din vesmant de inspiratie greceasca numite si “flori de gheata”, sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului Mantuitorui Hristos. Vulturul bicefal incoronat  prezent inca din primele secole crestine in bisericile din Muntele Athos si pe steagul Imperiului Bizantin, innobileaza epitrahilul si acoperamintele pentru Sfintele Vase. Vesmantul preotesc este brodat pe lirino (un material grecesc de calitate premium, special pentru vesminte), cu fir de matase in doua nuante de verde, iar pe spatele felonului icoana Invierii Domnului este evidentiata de arabescuri bizantine (icoana poate fi schimbata fara nici un cost suplimentar). Galonul brodat ce contureaza fiecare element al vesmantului, ii aduce un spor de frumusete si eleganta. Ca parte integranta a acestui vesmant sunt acoperamintele pentru Sfintele Vase brodate in acelasi ton cu vesmantul. Calitatea exceptionala firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp. Culoarea alba a vesmantului preotesc cu broderia verde este foarte potrivita pentru slujba Floriilor, a Rusaliilor , dar si in duminicile si sarbatorile de peste an.

La cerere, vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa; de asemenea si icoana poate fi inlocuita in functie de preferinta, fara nici un cost suplimentar.

 

SKU: B-3 alb-verde Categorii: ,

2.800 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

1 recenzie pentru Vesminte preotesti cu motive florale si vulturul bicefal – alb-verde

  1. Maria Brateanu

    Am comandat acest vesmant, având o experiență anterioară excelenta, cu acești minunați creatori de la SimcriBrod. Este un veșmânt lucrat cu multa migală, măiestrie, delicatețe. Un mare BRAVO producatorilor, pentru tot ceea ce fac, pentru grijă față de client, pentru promptitudine, seriozitate, profesionalism! Totul, la superlativ! Felicitări! Impecabil!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…