Vesminte brodate cu motive florale si vulturul bicefal – catifea albastra

Vesminte brodate cu vulturul bicefal si motive florale
Florile din vesmantul preotesc de inspiratie greceasca numite si “flori de gheata”, sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea si spice de grau, simbol al trupului Mantuitorui Hristos. Vulturul bicefal incoronat  prezent inca din primele secole crestine in bisericile din Muntele Athos si pe steagul Imperiului Bizantin, innobileaza epitrahilul si acoperamintele pentru Sfintele Vase.
Felonul vesmantului preotesc este frumos ornat in partea de jos de jur-impreju cu motive florale, iar icoana Maicii Domnului este pusa in evidenta de arabescuri bizantine si o coroana ce ne aminteste ca ea este regina lui Hristos. Epitrahilul este innobilat cu vulturul bicefal si cruci, iar stiharul in partea de jos beneficiaza de aceeasi broderie ca si felonul; braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele brodate in ton cu vesmantul.
Vesmantul este brodat pe catifea albastra cu fir auriu in combinatie cu fir de matase alba. Calitatea exceptionala firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.
Culoarea albastra a vesmantului preotesc este foarte porivita pentru slujbele din Postul Adormirii Maicii Domnului, la sarbatorile de peste an inchinate Fecioarei Maria dar si in celelalte sarbatori si duminici.

La cerere vesmantul preotesc se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

 

SKU: B-3 catifea albastra Categorii: ,

3.350 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

2 recenzii pentru Vesminte brodate cu motive florale si vulturul bicefal – catifea albastra

 1. Pr. Vasile Gorcea

  Stimate domnuleCristian, stimata doamna Simona,
  Cu mare bucurie va aduc la cunostinta sosirea vesmantului preotesc care este extraordinar de frumos si care imi asezat perfect. Asadar, imi revina datoria sa ma plec cu smerenie si sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru acest dar minunat si bineinteles domniilor voastre care ati lucrat la confectionarea acestui vesmant, rugand pe Dumnezeu sa va rasplateasca munca si osteneala, daruindu-va sanatate si intru toate buna sporire.
  La multi si binecuvantati ani sub ocrotirea Sf. Ioan Botezatorul!
  Cu aleasa pretuire,
  Pr. Vasile Gorcea

 2. Pr. Constantin (proprietar verificat)

  Calitate și finețe la superlativ!
  Recomand profesionalismul, dăruirea și experiența echipei care se ocupa cu crearea acestor minunate veșminte!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…