Vesmant preotesc Pomul Vietii -alb

Vesmant preotesc Pomul Vietii.

“Eu sunt vita, voi sunteti mladitele. Cel ce ramane intru Mine si Eu in el, acela aduce roada multa, caci fara Mine nu puteti face nimic.” Ioan 15:5.

Acest verset al Sfintei Scripturi a fost sursa de inspiratie si indemnul de a concepe acest vesmant preotesc.  Mantuitorul Hristos e vita, iar apostolii – si prin ei si noi, sunt mladitele. Mladitele fara vita nu pot aduce roada pentru ca sunt moarte; roada aduc dor mladitele ce isi trag seva din vita. Exact cum spunea un sfant parinte al bisericii: Fara Dumnezeu sunt nimic.Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

 

SKU: Pomul Vietii - alb Categorii: ,

6.200 lei

1 recenzie pentru Vesmant preotesc Pomul Vietii -alb

  1. Malaescu Vasile

    Doamne ajuta! Mulțumesc frumos, vesmantul e deosebit! Am avut îndoială si va cer iertare, dar m am convins acum de profesionalitate! Maica Domnului sa va ocrotească! PS :Foarte frumoasa ideea cu scrierea!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…