Vesmant preotesc Pomul Vietii – Sfintii romani

Vesmant preotesc Pomul Vietii – Sfintii romani.

„Eu sunt vita, voi sunteti mladitele. Cel ce ramane intru Mine si Eu intru el, acele aduce roada multa, caci fara Mine nu puteti face nimic” Ioan 15:5.

Elementul central al modelului este Sfantul Apostol Andrei, ocrotitorul Romaniei, din care izvorasc maditele ce sustin Sfintii romani pe care ii cinstim cu atata evlavie crestina. Maica Domnului troneaza peste toti, aratandu-ne ca ea este Regina lui Hristos.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara, special pentru vesminte. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmantului, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea in timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face in ton cu culoarea aleasa.

SKU: Pomul Vietii - Sfintii romani Categorii: ,

6.200 lei

1 recenzie pentru Vesmant preotesc Pomul Vietii – Sfintii romani

 1. Iancu Ramona- Gabriela

  Incep prin a va multumi din inima pentru minunatul vesmant cu Pomul Vietii – O veritabila capodopera de arta , plecand de la broderia complexa si terminand cu grija fiecarui detaliu de cusatura din interior. Adevarate maini de aur, viziune, frumusete duhovniceasca si traditie de familie.
  Dragul nostru preot duhovnic a slujit astazi de Nasterea Maicii Domnului in acest splendid vesmant.
  Va multumim si sa va ajute Bunul Dumnezeu sa bucurati multi ani inainte preoti si credinciosi asa cum ne-ati bucurat si pe noi!
  Cu deosebit respect,
  Iancu Ramona-Gabriela

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…