Vesmant brodat cu motive traditionale – negru

Vesmant brodat cu motive traditionale.

În spiritul traditiei populare romanesti va propunem un vesmant brodat cu motive traditionale ce se regasesc inca din cele mai vechi timpuri in lada de zestre a neamului nostru.

Sursa de inspiratie a acestui vesmant a fost o ie veche de peste 90 de ani. Modelul ce era pe pieptul iei, pe vesmant il regasim pe felon in broderia de jur-imprejur, precum si in modelul floral ce creaza crucea de pe spate. Epitrahilul este infrumusetat cu modelul ce era pe manecile iei, in combinatie cu modelul de pe felon, iar in partea de jos sunt franjurii aurii, caracteristici vesmintelor preotesti; si celelalte elemente ale felonului sunt brodate in acelasi ton.

Modelul floral ce creaza crucile innobileaza acest vesmant, iar galonul brodat scoate in evidenta frumusetea si finetea broderiei.

Vesmantul este brodat cu fir de matase  si in componenta lui intra si acoperamintele pentru Sfintele Vase.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: Popular-1 negru Categorii: ,

3.350 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

1 recenzie pentru Vesmant brodat cu motive traditionale – negru

  1. Raducu

    Astăzi am primit veșmântul! Calitate, seriozitate și atenție pe detalii la expediere! Felicitări!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…