Vesmant brodat cu motive traditionale – alb/albastru

Vesminte preotesti brodate cu motive traditionale.

Motive traditionale romanesti inspirate dintr-o ie veche de peste 90 de ani innobileaza acest vesmant preotesc. Crucea stilizata alcatuita din motive florale infrumuseteaza felonul de la un capat la celalalt pastrand atat coloristica cat si cusatura populara.

Fiecare parte a iei a fost transpusa pe vesmant; modelul ce era pe pieptul iei il regasim pe felon, modelul de pe maneci este pe epitrahil, iar braul manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase pastreaza aceeasi nota cu restul vesmantului. Cu un plus de frumusete vine si galonul brodat care evidentiaza intr-un mod foarte frumos finetea si eleganta broderiei.

Vesmintele preotesti sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

 

SKU: Popular-3 alb-albastru Categorii: ,

3.350 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

4 recenzii pentru Vesmant brodat cu motive traditionale – alb/albastru

 1. Pop Raul

  Când vine vorba de serviciile site-ului Veșminte Preoțești pot spune ca totul este la superlativ. Calitatea veșmintelor este una de excepție atat din punct de vedere al materialelor, al frumoaselor broderii care înnobilează veșmintele, cât si al atenției cu care sunt executate.
  Veșmântul de față, înnobilat cu frumoasele motive traditionale românești, pe care l-am achiziționat releva întru-totul prezentarea de pe site. Este un veșmânt elegant și plăcut la vedere din modul de îmbinare armonioasă a culorilor de pe broderie.
  Recomand cu toată încrederea acest veșmânt și calitatea serviciilor oferite de către acest atelier care caută mereu sadisfacerea cerințelor clientiului.

 2. Ilie L.

  Calitatea vesmantului este excepționala. Se așează perfect!
  Ireproșabil și modul de ambalare.
  Multumim.

 3. Laurentiu T

  Este primul veșmânt comandat la acest atelier și am rămas plăcut impresionat de amabilitatea personalului, dar mai ales de calitatea produsului precum și de atenția cu care a fost ambalat. Cu siguranță vom colabora și pe viitor.

 4. Aurel Vladuca

  A fost o placere sa colaborez cu aceasta firma ,totul la superlativ ,comanda livrare ,si nu in ultimul rand calitatea vesmantului si peste toate in colet am primit o felicitare si atestatul produsului. Recomand cu multa caldura si altor doritori !

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…