Vesminte brodate cu frunze de vita de vie – grena

Vesminte brodate cu frunze vita de vie.

Din viata crestinilor inca de la inceputurile ei, nelipsita este vita de vie ca simbol al sangelui Mantuitorului Iisus Hristos, Sfanta Impartasanie

Vesmantul preotesc este brodat cu frunze de vita de vie si cruci care formeaza o bordura de jur-imprejur in partea de jos a felonului. Inscriptia IC XC NI KA (IISUS HRISTOS BIRUITORUL), o regasim in componenta crucii care innobileaza partea din spate a felonului. Crucile si frunzele de vita de vie sunt prezente si pe epitrahil dar si ca elemente ce infrumuseteaza braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase.

Materialul grecesc folosit la confectionarea vesmantului preotesc este brodat cu fir auriu si argintiu de cea mai buna calitate. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

Culoarea grena este potrivita pentru slujirea preotului in perioada Postului Mare, dar si in sarbatorile si duminicile de peste an.

La cerere vesmantele preotesti se pot confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-4 grena Categorii: ,

1.700 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Vita de vie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesminte brodate cu frunze de vita de vie – grena”

S-ar putea să-ți placă și…