Vesminte preotesti cu vita de vie si cruci – crem

Vesminte preotesti  cu vita de vie si cruci.

Nelipsita din viata crestinilor inca din cele mai vechi timpuri, vita de vie simbolizeaza sangele Mantuitorului Iisus Hristos. Pecetea pusa pe prescuri cu inscriptia IC XC NI KA (care inseamna IISUS HRISTOS BIRUITORUL), este prezenta in interiorul crucii ce innobileaza felonul.

Frunzele de vita de vie si cruci infrumuseteaza felonul acestor vesminte preotesti de jur-imprejur, formand o bordura in partea de jos. Epitrahilul, manecutele si braul beneficiaza de aceleasi modele (vita de vie si cruci), iar acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt brodate in  ton cu vesmantul.

Vesmantul preotesc este brodat pe lirino (un material grecesc de cea mai buna calitate special pentru vesminte) cu fir auriu si argintiu de cea mai buna calitate. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

Culoarea crem a vesmantului este foarte potivita pentru slujba Invierii Domnului, dar si pentru sarbatorile si duminicile de peste an.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

 

SKU: B-4 crem Categorii: ,

1.700 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Vita de vie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesminte preotesti cu vita de vie si cruci – crem”

S-ar putea să-ți placă și…