Vesminte preotesti cu buchete florale – grena

Vesminte preotesti cu buchete florale

Buchetele de flori infrumuseteaza acest vesmant preotesc iar crucile stilizate ii aduc un plus de frumusete si eleganta.Felonul are in partea de jos de jur-imprejur o bordura brodata cu fori si cruci, model regasit si pe epitrahil. Celelalte piese ale vesmantului- manecute, brau, acoperaminte pentru Sfintele Vase- sunt si ele brodate in ton cu vesmantul.

Vesmintele preotesti de culoarea grena preotii le imbraca la sarbatorile Sfintilor Martiri, la Inaltarea Sfintei Cruci, in Postul Mare, dar este potrivita si in duminicile si sarbatorile de peste an.

Broderia acestui vesmant este cu fir auriu de cea mai buna calitate in combinatie cu fire de matase de diverse culori. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-5 grena Categorii: ,

1.700 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

2 recenzii pentru Vesminte preotesti cu buchete florale – grena

  1. Anduta Chiojdoiu

    Va multumesc pentru colaborare , foarte frumos si de o inalta calitate .M ati ajutat sa mi indeplinesc un vis pentru care va multumesc ,sunteti deosebiti si speciali prin ceea ce faceti, maini de aur !

  2. Anduta Chiojdoiu

    Multumesc din suflet , lucrarea este una superba si de inalta calitate . M ati ajutat sa mi implinesc un vis si va acord toata stima mea pentru asta . Vesmintele sunt brodate parca cu aur ,manopera este una desavrsita si mainile inzestrate cu talent ❤️🙏🏻

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…