Vesminte preotesti cu vita de vie – negru

Vesminte preotesti cu vita de vie.

Inca de la inceputurile vietii crestine vita de vie este prezenta ca simbol al sangelui Mantuitorului Hristos, Sfanta Impartasanie.

Vesmintele preotesti sunt brodate cu ramuri de vita de vie care contureaza felonul in partea de jos de jur-imprejur. Crucea ce innobileaza felonul are in interiorul ei inscriptia IC XC NI KA (IISUS HRISTOS BIRUITORUL), inscriptie ce este prezenta si pe prescurile ce servesc la savarsirea Sfintei Liturghii. Acelasi model de pe felon (vita de vie si cruci) infrumuseteaza si epitrahilul, si este prezent si pe celelalte elemente ale vesmantului- brau, manecute si acoperamintele pentru Sfintele Vase.

Culoarea neagra a vesmantului preotesc este recomandata pentru a se imbraca de catre preot in perioada Postului Mare sau la inmormantari si alte slujbe funebre. Broderia fina si eleganta este cu fir auriu si argintiu de cea mai buna calitate, drept pentru care isi pastreaza frumusetea si stralucirea peste timp.

La cerere vesmantele preotesti se pot confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-4 negru Categorii: ,

1.700 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Vita de vie

2 recenzii pentru Vesminte preotesti cu vita de vie – negru

  1. Aurel

    Dăruire și responsabilitate!

  2. Grigoriu Stefan

    Hristos a Înviat! Mulțumesc frumos pentru deosebitele veșminte pe care cu bucurie le primesc știind că sunt executate , ca de obicei, perfect .Vă doresc sănătate și împliniri duhovnicești.O zi binecuvântată!Cu deosebită considerație,Pr.Stefan

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…