Vesminte brodate cu model vita de vie – vernil

Vesminte brodate cu model vita de vie.

Culoarea verde a vesmantului, in toate nuantele ei, se recomanda a fi purtata la sarbatoarea Floriilor sau la Rusalii ( sarbatoarea Cincizecimii).

Vesmintele preotesti sunt brodate cu vita de vie si cruci, elemente ce formeaza un contur al felonului in partea de jos, de jur-imprejur. Acelasi model este si pe epitrahil, iar crucile la randul lor sunt cele care innobileaza braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase.

Pecetea cu inscriptia IC XC NI KA ( IISUS HRISTOS BIRUITORUL), ce se foloseste la insemnarea prescurilor, este inclusa in crucea de pe spatele felonului. Firul auriu in combinatie cu firul de culoarea cuprului alcatuiesc broderia ce infrumuseteaza vesmantul.

Vesmantul preotesc este confectionat din lirino (material grecesc de calitate premium, special pentru vresminte), iar firele din broderie sunt de calitate superioara, lucru care aduce un plus de durabilitate si frumusete vesmantului.

La cerere vesmantele preotesti se pot confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-4 vernil Categorii: ,

1.400 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Vita de vie

2 recenzii pentru Vesminte brodate cu model vita de vie – vernil

  1. Ardelean Ramona

    Vesmintele sunt confecționate dintr-un material de foarte buna calitate, iar elementele sunt brodate impecabil. Modelul si culoarea corespund perfect imaginilor de pe site. Produsul a fost realizat destul de repede si ambalat corespunzător. Recomand cu incredere!

  2. Ardelean Ramona

    Vesmintele sunt confecționate dintr-un material de foarte buna calitate, iar elementele sunt brodat impecabil. Produsul a fost realizat destul de repede si împachetat corespunzător. Modelul si culoarea corespund celor de pe site. Recomand cu incredere!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…