Vesminte brodate cu model vita de vie – vernil

Vesminte brodate cu model vita de vie.

Culoarea verde a vesmantului, in toate nuantele ei, se recomanda a fi purtata la sarbatoarea Floriilor sau la Rusalii ( sarbatoarea Cincizecimii).

Vesmintele preotesti sunt brodate cu vita de vie si cruci, elemente ce formeaza un contur al felonului in partea de jos, de jur-imprejur. Acelasi model este si pe epitrahil, iar crucile la randul lor sunt cele care innobileaza braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase.

Pecetea cu inscriptia IC XC NI KA ( IISUS HRISTOS BIRUITORUL), ce se foloseste la insemnarea prescurilor, este inclusa in crucea de pe spatele felonului. Firul auriu in combinatie cu firul de culoarea cuprului alcatuiesc broderia ce infrumuseteaza vesmantul.

Vesmantul preotesc este confectionat din lirino (material grecesc de calitate premium, special pentru vresminte), iar firele din broderie sunt de calitate superioara, lucru care aduce un plus de durabilitate si frumusete vesmantului.

La cerere vesmantele preotesti se pot confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-4 vernil Categorii: ,

1.700 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Vita de vie

6 recenzii pentru Vesminte brodate cu model vita de vie – vernil

 1. Ardelean Ramona

  Vesmintele sunt confecționate dintr-un material de foarte buna calitate, iar elementele sunt brodate impecabil. Modelul si culoarea corespund perfect imaginilor de pe site. Produsul a fost realizat destul de repede si ambalat corespunzător. Recomand cu incredere!

 2. Ardelean Ramona

  Vesmintele sunt confecționate dintr-un material de foarte buna calitate, iar elementele sunt brodat impecabil. Produsul a fost realizat destul de repede si împachetat corespunzător. Modelul si culoarea corespund celor de pe site. Recomand cu incredere!

 3. Manea Elena

  Am cumpărat aceste Vesminte și sint de o calitate excepțională ,nimic de reproșat , Menționez ca am mai comandat și alt model , și un set pentru sf masa, toate fffff frumoase m-am bucurat enorm de Cité ori am primit coletul , recomand cu drag nu veți fi dezamăgiți . Dumnezeu sa ne ajute sa dăruim cu drag slujitorilor Domnului👏👏👏

 4. Manea Elena

  Foarte frumoase , de foarte buna calitate, împachetate și livrate corespunzator, absolut totul impecabil , recomand cu încredere 👏👏👏

 5. Sarcu Ovidiu

  Vesmintele sunt foarte calitative, lucrate/ brodate / ambalate impecabil! Comanda rapida, atenti la detalii iar in colet am fost surprins sa gasesc cateva surprize! Recomand cu toata convingerea!

 6. Popescu Aurel

  Doamne ajută,
  Am primit rândul de veșminte și am rămas plăcut impresionat încă o dată, deși nu aveam alte așteptări, decât unele de lucru bine realizat.
  Mă rog Bunului Dumnezeu să vă dea sănătate astfel încât să răspândiți prin lucrul mâinilor dumneavoastră bucurie tuturor!
  Voi reveni, cu siguranță, la serviciile dumneavoastră ori de câte ori voi avea nevoie!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…