Vesminte preotesti cu monograma lui Hristos si cruci – albastru

Vesminte preotesti cu monograma lui Hristos si cruci.
Vita de vie si spicele de grau, ca simbol al Trupului si al Sangelui Mantuitorului Hristos (Sfanta Impartasanie), sunt cele ce impodobesc monograma lui Hristos si crucile prezente pe acest vesmant preotesc. Monograma lui Hristos, XP, reprezinta un simbol crestin timpuriu, iar prin folosirea acestor doua litere in perioada paganismului, utilizatorul isi afirma identitatea crestina. Conform traditiei crestine, acest simbol a fost visat de împaratul Constantin cel Mare înaintea bataliei de la Podul Milvius, capatand si numele de cruce constantiniana sau labarum.

Crucile si monograma (XP), alterneaza la baza felonului alcatuind o frumoasa  de jur imprejur. Manecutele, braul si acoperamintele pentru Sfintele Vase beneficiaza de aceeasi broderie in ton cu vesmantul, iar icoana ce se regaseste pe felon poate fi schimbata la cererea clientului fara nici un cost suplimentar.
Preotii imbraca culoarea albastra a vesmintelor preotesti la sarbatorile inchinate Maicii Domnului, dar si la slujbele duminicale sau sarbatorile de peste an.
Vesmantul este brodat cu fir auriu si argintiu de cea mai buna calitate – care isi pastreaza stralucirea si durabilitatea in timp, iar materialul este importat din Grecia si e special pentru vesminte.
La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-6 albastru Categorii: ,

1.500 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Sfanta Cruce

3 recenzii pentru Vesminte preotesti cu monograma lui Hristos si cruci – albastru

 1. Brăescu Mihail

  Vă mulțumesc din suflet pentru acest veșmînt minunat! Sunt foarte impresionat atât de calitatea materialului folosit, de frumusețea broderiei, cât și de promptitudinea de care ați dat dovadă! Mulțumesc!
  Pr. Mihail Brăescu – Arbore, jud. Suceava

 2. Sorca Radu

  Va multumesc pentru minunatul vesmant pe care l-ati croit pentru mine! A-ti folosit doar materiale de calitate, a-ti respectat masura data de mine, vesmintele sunt superbe! Ma bucur ca am intalnit o echipa desavarsita in confectionarea vesmintelor preotesti!
  Ps. Am primit cadou o husa pt vesminte si un procovat! Va multumesc pt tot si va apreciez munca! Pr Sorca Radu! Hunedoara

 3. Stefan

  Doamne ajuta!Sunt mulțumit de alegerea acestui veșmânt.De asemenea, recomand acest site! Mulțumesc!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…