Vesminte preotesti cu monograma lui Hristos si cruci – albastru

Vesminte preotesti cu monograma lui Hristos si cruci.
Vita de vie si spicele de grau, ca simbol al Trupului si al Sangelui Mantuitorului Hristos (Sfanta Impartasanie), sunt cele ce impodobesc monograma lui Hristos si crucile prezente pe acest vesmant preotesc. Monograma lui Hristos, XP, reprezinta un simbol crestin timpuriu, iar prin folosirea acestor doua litere in perioada paganismului, utilizatorul isi afirma identitatea crestina. Conform traditiei crestine, acest simbol a fost visat de împaratul Constantin cel Mare înaintea bataliei de la Podul Milvius, capatand si numele de cruce constantiniana sau labarum.

Crucile si monograma (XP), alterneaza la baza felonului alcatuind o frumoasa  de jur imprejur. Manecutele, braul si acoperamintele pentru Sfintele Vase beneficiaza de aceeasi broderie in ton cu vesmantul, iar icoana ce se regaseste pe felon poate fi schimbata la cererea clientului fara nici un cost suplimentar.
Preotii imbraca culoarea albastra a vesmintelor preotesti la sarbatorile inchinate Maicii Domnului, dar si la slujbele duminicale sau sarbatorile de peste an.
Vesmantul este brodat cu fir auriu si argintiu de cea mai buna calitate – care isi pastreaza stralucirea si durabilitatea in timp, iar materialul este importat din Grecia si e special pentru vesminte.
La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-6 albastru Categorii: ,

1.650 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Sfanta Cruce

6 recenzii pentru Vesminte preotesti cu monograma lui Hristos si cruci – albastru

 1. Brăescu Mihail

  Vă mulțumesc din suflet pentru acest veșmînt minunat! Sunt foarte impresionat atât de calitatea materialului folosit, de frumusețea broderiei, cât și de promptitudinea de care ați dat dovadă! Mulțumesc!
  Pr. Mihail Brăescu – Arbore, jud. Suceava

 2. Sorca Radu

  Va multumesc pentru minunatul vesmant pe care l-ati croit pentru mine! A-ti folosit doar materiale de calitate, a-ti respectat masura data de mine, vesmintele sunt superbe! Ma bucur ca am intalnit o echipa desavarsita in confectionarea vesmintelor preotesti!
  Ps. Am primit cadou o husa pt vesminte si un procovat! Va multumesc pt tot si va apreciez munca! Pr Sorca Radu! Hunedoara

 3. Stefan

  Doamne ajuta!Sunt mulțumit de alegerea acestui veșmânt.De asemenea, recomand acest site! Mulțumesc!

 4. Silviu Dinu

  Veșmintele sunt minunate. Materialul este de calitate, culoarea superbă iar măsura a fost perfecta.
  Recomand cu încredere.
  Mulțumesc pentru husa și procovățul primite cadou!

 5. Florin

  Totul la superlativ. Vă mulțumim din suflet.

 6. Roșca Viorel Gabriel

  La prețul acesta te aștepți la o diferență majoră față de cele care costă peste 3000 lei, dar nu este așa, deoarece calitatea este ireproșabilă. Stiharul este din același material ca și la cel pe care l-am achiziționat anul trecut la 3500 lei. Broderia este faină. Epitrahilul, felonul și stiharul sunt croite perfect pe înălțimea mea. Mânecuțele sunt dotate cu inele aurii de calitate superioară. Am primit și un plic pentru a le păstra împachetate. Recomand să cumpărați cu încredere din acest magazin . Mulțumesc pentru promptitudine! – pr Viorel Roșca – Pitești

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…