Vesminte preotesti cu motive florale si pauni – alb

Vesminte preotesti cu motive florale si pauni.

Paunul in iconografia ortodoxa este un simbol al eternitatii; doi pauni care beau dintr-o fantana sau un potir il intruchipeaza pe Hristos si simbolizeaza Imparatia Cerurilor.

Ramurile de flori ce sustin paunii care beau dintr-un vas formeaza modelul ce infrumuseteaza acest vesmant preotesc pe felon in partea de jos, de jur-imprejur. Aceleasi elemente florale le regasim si pe epitrahil (pauni frumos inconjurati de flori), in combinatie cu cruci. Manecutele si braul beneficiaza de acelasi model floral si cruci, la fel si acoperamintele Sfintelor Vase. Galonul brodat ce contureaza fiecare piesa a vesmantului scoate in evidenta frumusetea si delicatetea broderiei.

Vesmantul preotesc este brodat pe lirno (un material grecesc de calitate premium, special pentru vesminte), cu fir  auriu si argintiu, iar paunii în fir de matase. Calitatea exceptionala firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

Culoarea alba a vesmantului este foarte potrivita pentru slujba Invierii Domnului, dar si in sarbatorile si duminicile de peste an.

La cerere vesmantul preotesc se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face in ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-2 alb Categorii: ,

2.750 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesminte preotesti cu motive florale si pauni – alb”

S-ar putea să-ți placă și…