Vesmant brodat cu flori de migdal-alb

I-am spus migdalului: – Frate, vorbeste-mi despre Dumnezeu. Si migdalul a inflorit.

Florile de migdal au fost sursa de inspiratie pentru acest vesmant datorita gingasiei si frumusetii lor. Crucea cu inscriptia IC XC NI KA (Iisus Hristos biruitorul) realizata cu o cusatura fina ca element central al modelului, este inconjurata de florile de migdal ce impreuna formeaza o ghirlanda care impodabeste felonul in partea de jos. Acelasi model se regaseste  pe stihar, epitahil, manecute, brau si acoperaminte pentru sfintele vase, iar galonul brodat ce contureaza fiecare piesa a vesmantului preotesc aduce un plus de frumusete si eleganta.Culoarea alba in traditia crestina simbolizeaza curatenia si puritatea luminii harului lui Dumnezeu. Vesminte de culoarea alba preotii poarta la slujba Invierii Domnului, Schimbarea la fata, dar si in duminicile si in duminicile si sarbatorile de peste an.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-28-alb Categorii: ,

3.000 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale, Sfanta Cruce

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant brodat cu flori de migdal-alb”

S-ar putea să-ți placă și…