Vesmant brodat cu motive florale si arabescuri – negru

Vesmant brodat cu motive florale si arabescuri.

Manastirea Iviron de la Muntele Athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretene din secolul XVI.

Culoarea neagra a vesmintelor preotesti simbolizeaza pocainta – intristarea, si in mod traditional se imbraca la slujbele funebre din timpul Postului Mare, dar si la inmormantari sau alte servicii religioase. Arabescurile bizantine si motivele florale infrumuseteaza acest vesmant printr-o broderie bogata ce impodobeste felonul de jur-imprejur. Icoana Mantuitorului Hristos troneaza pe spate frumos sustinuta de elemente florale, elemente ce sunt prezente si pe epitrahil, brau sau manecute, dar si pe acoperamintele pentru Sfintele Vase. Galonul brodat ce contureaza fiecare piesa a vesmantului ii adduce un plus de frumusete si eleganta.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-11 negru Categorii: ,

3.200 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Arabescuri, Motive florale

2 recenzii pentru Vesmant brodat cu motive florale si arabescuri – negru

  1. Felicia

    Vesmintele sunt superbe adevarata opera de arta ,broderia este incredibila. Multumim mult.

  2. Cristiana

    Veșmântul este minunat! Broderia este bogată și atent lucrată!
    Mulțumim frumos!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…