Vesminte preotesti cu arabescuri si motive florale – crem/albastru

Vesminte preotesti cu arabescuri si motive florale
Manastirea Iviron de la Muntele Athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul XVI.
Broderia florala a acestui vesmant preotesc incepe de pe felon, de la piept, continua de jur-imprejur in partea de jos, si se termina in spate formand un element central ce urca pana aproape de icoana. Elementele florale incadreaza armonios crucile de pe epitrahil, manecute si brau, iar Sfintele Vase sun brodate pastrand aceeasi nota cu vesmantul. Broderia bogata, epitrahilul brodat integral, galonul brodat ce contureaza fiecare piesa a vesmantului, îi confera acestuia o frumusete si o eleganta aparte.
Felonul este întrumusetat cu icoana Mantuitorului, iar la cererea clientului poate fi schimbata cu alta icoana fara nici un cost suplimentar.
Vesmantul este brodat cu fir de matase albastra in combinatie cu fir argintiu.
Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.
La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-11 crem-albastru Categorii: ,

3.200 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Arabescuri, Motive florale

2 recenzii pentru Vesminte preotesti cu arabescuri si motive florale – crem/albastru

  1. Pr Sergiu

    Hristos a Inviat! Am aflat de atelierul acesta de la un frate slujitor! Am comandat doua modele. Sunt exceptionale, atat in ceea ce priveste materialele folosite, cat si lucrarea broderiei. Sunt foarte multumit! Va multumesc!

  2. Pr Valentin

    Din poze arata bine dar in realitate arata mult mai bine. Material foarte bun si modelul este facut cu foarte bun gust.
    Ma gandesc sa mai comand

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…