Vesmant brodat cu arabescuri si flori – albastru

Vesmant brodat cu arabescuri si flori.

Manastirea Iviron de la Muntele Athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul XVI.

Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana aproape de icoana. Pe epitrahil predomina crucile frumos incadrate de elementele florale, model ce se regaseste si pe manecute, brau, dar si pe acoperamintele pentru Sfintele Vase. Culoarea albastra se poarta in special la sarbatorile inchinate Maicii Domnului, in Postul Sf. Marii, dar si in duminicile si sarbatorile de peste an. Frumusetea si eleganta acestui vesmant preotesc este completata de galonul brodat ce contureaza fiecare element din componenta vesmantului.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-11 albastru Categorii: ,

3.200 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Arabescuri, Motive florale

3 recenzii pentru Vesmant brodat cu arabescuri si flori – albastru

  1. Leonid Plantos

    Am rămas plăcut surprins de profesionismul atelierului : Simcri Brod “vesmintepreotesti.ro”. Recomand.

  2. Pr. Alexandru Stanciu

    Doamne ajută! Recomand acest atelier cu toată inima! Dacă fotografiile de prezentare sunt frumos realizate, în realitate veșmintele sunt și mai frumoase. Am simțit că lucrează cu seriozitate și dragoste făcând lucrul ca pentru Dumnezeu.

  3. Tosa Dan Mihai

    Vesminte foarte frumoase și de foarte bună calitate!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…