Vesminte brodate cu motive florale si pauni – catifea grena

Vesminte brodate cu motive florale si pauni. In iconografia ortodoxa paunul este un simbol al eternitatii; doi pauni care beau dintr-o fantana sau un potir il întruchipeaza pe Hristos si simbolizeaza Împaratia Cerurilor. Catifeaua grena este cea care face ca acest vesmant sa fie unul cu totul deosebit pentru ca are proprietatea de a scoate in evidenta intr-un mod cu totul aparte modelul de broderie ce infrumuseteaza aceste vesminte preotesti. In partea de jos a felonului de jur-imprejur vesmantul preotesc este infrumusetat cu motive florale ce sustin paunii ce beau dintr-un vas, iar pe spate este brodata o cruce evidentiata de florile ce o incadreaza. Paunii sunt prezenti si pe epitrahil  in combinati cu cruci, totul incadrat cu motive florale, stiharul in partea de jos este brodat cu aceleasi elemente florale din vesmant, iar acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt infrumusetate in acelasi ton cu vesmantul. La cererea clientului crucea poate fi inlocuita cu o icoana brodata sfant fara nici un cost suplimentar. Catifeaua folosita de noi este din bumbac, import Germania, de o calitate superioara, foarte rezistenta, iar firele ce alcatuiesc broderia sunt de o calitate exceptionala, fapt ce contribuie la pastrarea frumusetii si a durabilitatii peste timp. Culoarea grena a vesmintelor preotesti este foarte potrivita pentru slujirea preotului la sarbatorile inchinate sfintilor mucenici, in postul Craciunului dar si in duminicile si sarbatorile de peste an.
Vesmantul se poate confectiona si pe catifea de alta culoare: grena, alba, verde, mov, iar broderia se face in ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-2 catifea grena Categorii: ,

3.250 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

2 recenzii pentru Vesminte brodate cu motive florale si pauni – catifea grena

  1. Preot Påun Daniel

    Sunt extrem de mulțumit pentru operativitate,seriozitate și promptitudine.Sunteți oameni deosebiți care vă dedicați misiunii,recomand celor interesați care aspirå spre cele cerești,så cunoascå mai in profunzime frumusețile tradițiilor ortodoxe,izvor nesecat de izbăvire și mântuire.

  2. Morariu Andreea

    Va multumim pentru minunatul vesmant! Perfect ii vine parintelui. Sanatate la mainile care le-a facut!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…