Vesmant brodat cu vita de vie si cruci – crem

Vesmant brodat cu vita de vie si cruci.
Vita de vie ca simbol al Sangelui Mantuitorului Hristos, este cea care infrumuseteaza acest vesmant preotesc. Fiecare cruce este inconjurata de ramuri de vita de vie formand un model ce contureaza felonul in partea de jos, iar icoana Mantuitorului Iisus Hristos ce troneaza pe felon este pusa in valoare de tot de mladite de vita de vie.

Broderia de pe felon se regaseste si pe celelalte piese ale vesmantului, epitrahil, brau, manecute si acoperamintele pentru Sfintele Vase, iar galonul brodat ce margineste fiecare piesa ii aduce un spor de eleganta si frumusete.
La cererea clientului icoana de pe spatele felonului poate fi schimbata cu o alta fara nici un cost suplimentar. Culoarea crem a vesmantului este foarte potrivita pentru slujira Sfintei Liturghii din duminicile si sarbatorile de peste an.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-18 crem Categorii: ,

2.800 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Vita de vie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant brodat cu vita de vie si cruci – crem”

S-ar putea să-ți placă și…