Vesmant brodat cu vita de vie si cruci – crem/color

Vesmant brodat cu vita de vie si cruci.

Vita de vie, izvor nesecat de inspiratie, este prezenta si in broderia acestui vesmant preotesc. Aceasta incadreaza armonios fiecare cruce din vesmantul preotesc precum si icoana Mantuitorului de pe felon. Galonul brodat care contureaza fiecare element al vesmantului pune foarte bine in evidenta finetea si frumusetea modelului, aducandu-i un plus de eleganta.

Vesmantul este brodat cu fir de matase verde (frunzele), fie de matase bordo (strugurii) si fir metalic auriu – crucile.

La cererea clientului icoana de pe spatele felonului poate fi schimbata cu o alta fara nici un cost suplimentar.

Culoarea crem a vesmantului este foarte potrivita pentru slujira Sfintei Liturghii din duminicile si sarbatorile de peste an.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-18 crem-color Categorii: ,

2.800 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Vita de vie

2 recenzii pentru Vesmant brodat cu vita de vie si cruci – crem/color

  1. Oana Maria UK

    Am primit pachetul acum 1 ora si vreau sa va spun ca este…SUPERB!. Este frumos si in poze, dar mult mai frumos in realitate.Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca pentru tot ajutorul acordat.

  2. Cosma Oana

    Vroiam să vă mulțumesc încă o dată pentru acest veșmânt preoțesc absolut MINUNAT, să vă mulțumesc pentru generozitatea și amabilitatea dvs. , deoarece împreună am reușit să aducem o mare bucurie preotului căruia i-a fost dăruit acest veșmânt!
    Calitatea este EXTRAORDINARĂ, suntem foarte plăcut impresionați de frumusețea acestui veșmânt !
    Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească cum știe mai bine pentru tot ceea ce creați🙏🏻

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…