Vesminte brodate cu floarea soarelui – crem

Vesminte brodate cu floarea soarelui.

Vesmantul preotesc este brodat cu floarea soarelui -simbol al vietii, atat de prezenta în viata si traditia poporului roman.

Floarea soarelui orneaza felonul in partea de jos, de jur-imprejur, terminandu-se in spate printr-un model central ce urca inspre icoana brodata cu Maica Domnului ce troneaza pe spatele felonului, sustinuta de o ghirlanda florala. Crucile alterneaza armonios cu floarea soarelui pe epitrahil, iar manecutele, braul si acoperamintele pentru Sfinte Vase sunt si ele brodate in ton cu restul vesmantului.

Combinatia cromatica a broderiei face ca acest vesmant sa poate fi imbracat atat la sarbatoarea Floriilor, cat si in duminicile si sarbatorile de peste an.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-17 crem Categorii: ,

3.000 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

4 recenzii pentru Vesminte brodate cu floarea soarelui – crem

 1. Apetrei Otilia

  Mii de mulțumiri, recomandăm cu toată încrederea, am primit vesmantul în timp util, materialele sunt de calitate superioară, arata exact ca în poză, au venit ambalate impecabil, suntem foarte mulțumiți și cu siguranță vom mai colabora!!!!

 2. Andrei

  Materiale de excepție, servire ireproșabilă. Recomand și pentru promptitudine. Succes echipei.

 3. Oprea Ramona Daniela

  Am primit coletul!Sunt foarte mulțumită,un veșmânt divin ,o lucratura aleasa și minuțioase! Va mulțumesc!

 4. Iulian

  Calitate și profesionalism la cote maxime .Vă mulțumesc!

Adaugă o recenzie