Vesminte preotesti cu arabescuri si motive florale – crem/argintiu

Vesminte preotesti cu arabescuri si motive florale
Manastirea Iviron de la Muntele Athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul XVI.
Broderia florala a acestui vesmant preotesc incepe de pe felon, de la piept, continua de jur-imprejur in partea de jos, si se termina in spate formand un element central ce urca pana aproape de icoana. Elementele florale incadreaza armonios crucile de pe epitrahil, manecute si brau, iar Sfintele Vase sun brodate pastrand aceeasi nota cu vesmantul. Broderia bogata, epitrahilul brodat integral, galonul brodat ce contureaza fiecare piesa a vesmantului, îi confera acestuia o frumusete si o eleganta aparte.
Felonul este întrumusetat cu icoana Mantuitorului, iar la cererea clientului poate fi schimbata cu alta icoana fara nici un cost suplimentar.
Vesmantul este brodat cu fir de matase albastra in combinatie cu fir argintiu.
Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.
La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-11 crem-argintiu Categorii: ,

3.200 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Arabescuri, Motive florale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesminte preotesti cu arabescuri si motive florale – crem/argintiu”

S-ar putea să-ți placă și…