Vesminte brodate cu vita de vie si cruci – alb/verde

Vesminte preotesti brodate cu vita de vie si cruci.

Vita de vie este un simbol al sangelui Mantuitorului Hristos si e nelipsita din viata crestina inca de la iceputurile ei. Felonul vesmantului este brodat de jur-imprejur cu vita de vie, model ce se regaseste si pe epitrahil in combinatie cu cruci. Crucile sunt prezente si pe celelalte piese ale vesmantului (brau, manecute), iar acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele brodate in ton cu vesmantul

Pe spatele felonului este brodata o cruce în interiorul careia se afla inscriptia IC XC NI KA; aceasta veche inscriptie este folosita si astazi la pecetluirea prescurilor si înseamna IISUS HRISTOS BIRUITORUL.

Vesmintele preotesti sunt brodate pe lirino (un material grecesc de cea mai buna calitate special pentru vesminte), cu matase verde in combinatie cu fir auriu. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-4 alb-verde Categorii: ,

1.700 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Vita de vie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesminte brodate cu vita de vie si cruci – alb/verde”

S-ar putea să-ți placă și…