Vesminte brodate cu cruci si motive florale – crem

Vesminte brodate cu cruci si motive florale.

Crucea, element central al acestor vesminte preotesti este armonios inconjurata de motivele florale ce astfel formeaza modelul ce innobileaza felonul in partea de jos, de jur-imprejur. Pe spatele felonului troneaza o cruce stilizata in jurul careia se impletesc elementele florale, care prin asezarea lor ii confera frumusete si valoare. Aceleasi elemente sunt prezente si pe epitrahil, manecute sau brau, dar si pe acoperamintele pentru Sfintele Vase. Frumusetea vesmantului preotesc este accentuata si de galonul brodat ce contureaza fiecare element al vesmantului, conferindu-i o eleganta aparte.

Firul auriu in combinatie cu firul argintiu fac din acest vesmant unul potrivit de purtat la mai multe sarbatori: pe de o parte in duminicile si sarbatorile de peste an, datorita culorii deschise, iar pe de alta parte la Slujba Invierii Domnului.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-8 crem Categorii: ,

3.000 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

1 recenzie pentru Vesminte brodate cu cruci si motive florale – crem

  1. Ciprian Roman

    Vesmintele create de acesti oameni minunati,timpul de executie,si calitatea serviciilor oferite clientilor sunt atuuri care m-au convins ca am facut cea mai potrivita alegere.
    Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va dea putere de munca si multa sanatate!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…