Vesminte brodate cu motive florale – grena

Vesminte brodate cu motive florale.

Culoare grena, rosu inchis, purpuriul, ne duce cu gandul la Sangele Mantuitorului Hristos varsat pe Cruce, dar si la sangele sfintilor martiri. Vesmintele preotesti de culoarea rosu inchis slujitorii bisericii le poarte la sarbatorile sfintilor martiri, la Inaltarea Sfintei Cruci, dar si la Craciun, in acest caz culoarea rosie aducandu-ne aminte de Nasterea Mantuitorului.

Pe felon, ca element principal, este crucea in jurul careia florile se impletesc formand un model care alcatuieste o bordura brodata in partea de jos. In acelasi fel este pusa in valoare si crucea de pe spatele vesmantului, tot printr-o asezare armonioasa a motivelor florale, aratandu-i astfel pretuirea cuvenita. Epitrahilul, manecutele, braul si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele brodate la randul lor in ton cu vesmantul, iar galonul brodat ce contureaza fiecare element ii aduce un plus de frumusete si eleganta.

Broderia vesmantului este cu fir auriu in combinatie cu matase alba.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-8 grena Categorii: ,

3.000 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesminte brodate cu motive florale – grena”

S-ar putea să-ți placă și…