Vesminte brodate cu motive florale si cruci – crem/verde

Vesminte brodate cu motive florale si cruci.

Verdele simbolizeaza culoarea vietii si a Sfantului Duh, iar datorita faptului ca aceasta culoare este prezenta in model, vesmintele preotesti pot fi purtate atat in duminicile si sarbatorile de peste an, cat si la sarbatoare Pogorarii Duhului Sfant, iar in unele zone si la sarbatoarea Floriilor.

Elementele florale inconjoara gratios fiecare cruce formand asfel un model ce infrumuseteaza felonul in partea de jos, de jur-imprejur. Aceleasi elemente florale se impletesc armonios si in jurul crucii de pe spatele felonului, fapt ce ii confera acesteia o frumusete deosebita. Epitrahilul este impodobit in aceeasi nota, crucile si motivele florale alternand armonios de sus pana jos, iar manecutele, braul si acoperamintele pentru Sfintele Vase, beneficiaza si ele la randul lor de broderia ce se regasete pe restul vesmintelor.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-8 crem-verde Categorii: ,

3.000 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesminte brodate cu motive florale si cruci – crem/verde”

S-ar putea să-ți placă și…