Vesmant brodat cu motive florale – albastru

Vesmant brodat cu motive florale

Complexitatea si rafinamentul broderiei face ca acest vesmant preotesc sa fie extrem de elegant si rafinat, cromatica si însusi modelul în sine de broderie îi confera acestui vesmant o frumusete aparte; fiecare cruce ca element central al broderiei este îmbracata în flori, dandu-i acesteia pretuirea si importanta cuvenita.

Felonul la randul lui pe spate are o cruce alcatuita din elemente florale ce îi aduce vesmantului un plus de rafinament, iar galonul brodat nu face altceva dacat sa accentueze acest lucru.

Vesmantul este brodat pe liryno (material grecesc de calitate premium, special pentru vesminte), cu fir metalic auriu în combinatie cu fir de matase alba, iar acoperamintele pentru Sfintele Vase ce fac parte din set, sunt brodate in ton cu vesmantul.

Calitatea exceptionala a produselor ce se folosesc la confectionarea vesmintelor fac ca acestea sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

Culoarea albastra a vesmintelor preotesti este imbracata de catre slujitorii bisericii cu precadere la sarbatorile inchinate Maicii Domnului, dar sunt potrivite si in domicile si sarbatorile de peste an.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-8 albastru Categorii: ,

2.500 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant brodat cu motive florale – albastru”

S-ar putea să-ți placă și…