Vesmant brodat cu motive florale – albastru

Vesmant brodat cu motive florale

Complexitatea si rafinamentul broderiei face ca acest vesmant preotesc sa fie extrem de elegant si rafinat, cromatica si însusi modelul în sine de broderie îi confera acestui vesmant o frumusete aparte; fiecare cruce ca element central al broderiei este îmbracata în flori, dandu-i acesteia pretuirea si importanta cuvenita.

Felonul la randul lui pe spate are o cruce alcatuita din elemente florale ce îi aduce vesmantului un plus de rafinament, iar galonul brodat nu face altceva dacat sa accentueze acest lucru.

Vesmantul este brodat pe liryno (material grecesc de calitate premium, special pentru vesminte), cu fir metalic auriu în combinatie cu fir de matase alba, iar acoperamintele pentru Sfintele Vase ce fac parte din set, sunt brodate in ton cu vesmantul.

Calitatea exceptionala a produselor ce se folosesc la confectionarea vesmintelor fac ca acestea sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

Culoarea albastra a vesmintelor preotesti este imbracata de catre slujitorii bisericii cu precadere la sarbatorile inchinate Maicii Domnului, dar sunt potrivite si in domicile si sarbatorile de peste an.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-8 albastru Categorii: ,

3.000 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

1 recenzie pentru Vesmant brodat cu motive florale – albastru

  1. Pr. Călin Sămărghițan

    Am ales veșmântul acesta pentru culoare și rafinatele broderii. În realitate arată și mai bine, materialul este de foarte bună calitate, iar broderiile îi conferă o maiestuoasă amprentă bizantină. Sunt ambalate foarte atent, în cutie specială și am fost plăcut surprins de umerașul adăugat și mai ales de sacul de protecție de pânză care ar veni peste veșmintele așezate pe umeraș. De asemenea e adăugat un certificat de autenticitate emis de producător. Contactele telefonice au fost pline de amabilitate. Mulțumesc ostenitorilor și le dorim multă sănătate și răsplată în har peste har!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…