Vesmant brodat cu motive florale si cruci patriarhale – grena

Vesmant brodat cu motive florale si cruci patriarhale.

Culoare grena/ visiniu a vesmantului preotesc ne duce cu gandul la Sangele Mantuitorului Hristos varsat pe Cruce, dar si la sangele sfintilor martiri, drept pentru care preotii imbraca aceste straie la Inaltarea Sfintei Cruci, la sarbatorile sfintilor mucenici, dar si la Craciun, in acest caz culoarera rosu/grena aducandu-ne aminte de Nasterea Domnului.

Crucea patriarhala este elemental central al acestui vesmant, care este frumos scoasa in evidenta de ramurile de maslin – simbol al pacii, care formeaza un aranjament vegetal. Acest model infrumuseteaza felonul in partea de jos, cu un contur de jur-imprejur, epitrahilul cu icoanele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, stiharul in partea inferioara, braul, manecutele, dar si acoperamintele pentru Sfintele Vase. Galonul brodat ce margineste fiecare piesa a vesamntului, ii aduce un spor de frumusete si eleganta.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-76 grena Categorii: ,

2.650 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale, Sfanta Cruce

3 recenzii pentru Vesmant brodat cu motive florale si cruci patriarhale – grena

  1. Petreuș Florin

    Vă mulțumesc frumos pentru acest frumos veșmânt, foarte bine realizat și de înaltă calitate. Broderia și detaliile bine realizate scot în evidență frumusețea și autenticitatea lui.

  2. Popa Andrei Claudiu

    Un veșmânt preoțesc foarte elegant și calitativ și durabil în timp felicitări Doamna Simona și DOMNUL CRISTIAN PENTRU ARTA CARE IESE DIN MÂINILE DUMNEAVOASTRA!!! O SA MAI COMANDAM SUNTEȚI NR 1 PE PIAȚĂ! COLEGUL MEU PC.PR.PROTOPOP IOAN COȘA PROTOPOPUL SIBIULUI A FOST FOARTE BUCUROS LA DESCHIDEREA COLETULUI CÂND A VĂZUT ACEASTĂ OPERA DE ARTĂ! VA MULȚUMIM . TOT RESPECTUL SI APRECIEREA MEA ȘI A COLEGULUI MEU ! DOAMNE AJUTA!

  3. Popa Andrei Claudiu

    Veșminte adevărată opera de arta!!!! Recomand cu toată încrederea atât eu cât și colegul meu PC.PR. PROTOPOP IOAN COȘA PROTOPOPUL SIBIULUI! DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE CU BUCURII INTREAGA ECHIPA SIMCRI BROD!!!! FIRMĂ DE TOP!!!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…