Vesmant brodat cu motive florale si cruci patriarhale – grena

Vesmant brodat cu motive florale si cruci patriarhale.

Culoare grena/ visiniu a vesmantului preotesc ne duce cu gandul la Sangele Mantuitorului Hristos varsat pe Cruce, dar si la sangele sfintilor martiri, drept pentru care preotii imbraca aceste straie la Inaltarea Sfintei Cruci, la sarbatorile sfintilor mucenici, dar si la Craciun, in acest caz culoarera rosu/grena aducandu-ne aminte de Nasterea Domnului.

Crucea patriarhala este elemental central al acestui vesmant, care este frumos scoasa in evidenta de ramurile de maslin – simbol al pacii, care formeaza un aranjament vegetal. Acest model infrumuseteaza felonul in partea de jos, cu un contur de jur-imprejur, epitrahilul cu icoanele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, stiharul in partea inferioara, braul, manecutele, dar si acoperamintele pentru Sfintele Vase. Galonul brodat ce margineste fiecare piesa a vesamntului, ii aduce un spor de frumusete si eleganta.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-76 grena Categorii: ,

2.300 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale, Sfanta Cruce

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant brodat cu motive florale si cruci patriarhale – grena”

S-ar putea să-ți placă și…