Vesmant brodat cu motive florale si cruci patriarhale – catifea grena

Vesmant brodat pe catifea cu motive florale si cruci patriarhale.

Culoare grena/ visiniu a vesmantului preotesc ne duce cu gandul la Sangele Mantuitorului Hristos varsat pe Cruce, dar si la sangele sfintilor martiri, drept pentru care preotii imbraca aceste straie la Inaltarea Sfintei Cruci, la sarbatorile sfintilor mucenici, dar si la Craciun, in acest caz culoarera rosu/grena aducandu-ne aminte de Nasterea Domnului.

Crucea patriarhala este elemental central al acestui vesmant, care este frumos scoasa in evidenta de ramurile de maslin – simbol al pacii, care formeaza un aranjament vegetal. Acest model infrumuseteaza felonul in partea de jos, cu un contur de jur-imprejur, epitrahilul cu icoanele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, stiharul in partea inferioara, braul, manecutele, dar si acoperamintele pentru Sfintele Vase. Galonul brodat ce margineste fiecare piesa a vesamntului, ii aduce un spor de frumusete si eleganta.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-76 catifea grena Categorii: ,

3.150 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale, Sfanta Cruce

4 recenzii pentru Vesmant brodat cu motive florale si cruci patriarhale – catifea grena

 1. V.T

  Superb, de-a dreptul fără cuvinte. Când ajung pe cine trebuie transmite bucurii și emoții greu de descris. Calitate excepțională, realizat și trimis în termen! Oamenii ăștia fac o treabă extraordinară!

 2. Buș Sorin-Viorel

  Doamne ajută!
  Sunt părintele Sorin Buș din Parohia Ortodoxă Vâlcele, com. Feleacu, Jud. Cluj și prin intermediul acestui mesaj doresc să îmi manifest mulțumirea față de echipa care mi-a lucrat acest minunat veșmânt preoțesc. În realitate, veșmântul arată mult mai bine decât apare în poze. A fost prima dată când am comandat vreun veșmânt, dar sunt foarte mulțumit. Recomand cu toată inima.

 3. Haja Claudiu

  Doamne ajută! Sunt părintele Claudiu Haja din Parohia Ortodoxă Nima Râciului, județul Mureș și cu această ocazie vreau să felicit echipa care s-a ocupat de realizarea veșmântului meu dar în același timp aduc și recunoștință. Sunt foarte mulțumit iar despre punctualitate și seriozitate nu pot să spun decât cuvinte de laudă. Recomand cu multă încredere această echipă!

 4. Parintele Adrian

  Un veșmânt deosebit! Felicitări acestei minunate echipe și mii de multumiri! Recomand cu toată încrederea!!!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…