Vesmant brodat cu flori si cruci patriarhale – crem

Vesmant brodat cu flori si cruci patriarhale.

Ramurile de maslin, simbol al pacii, omniprezente in componenta acestui vesmant,  formeaza un frumos ornament ce inconjoara crucea patriarhala aflata in centrul modelului.

Felonul, innobilat cu icoana Mantuitorului Hristos este inconjurata de motive vegetale, epitahilul este infrumusetat la piept cu icoanele Maicii Domnului si Iisus Hristos, iar mai jos icoanele Sfintilor Arhanghrli Mihail si Gavriil.

Galonul brodat contureaza frumos fiecare piesa a vesmantului si a Sfintelor Vase aducandu-le un plus de eleganta si rafinament.

Culoarea crem a vesmantului este foarte potrivita pentru slujirea in duminicile si sarbatorile de peste an.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-76 crem Categorii: ,

2.500 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale, Sfanta Cruce

4 recenzii pentru Vesmant brodat cu flori si cruci patriarhale – crem

 1. Dragota Oana

  L-am asteptat cu nerabdare si asteptarea a meritat! Am plans de bucurie cand l-am despachetat. E absolut superb ! Servicii de calitate si multa seriozitate. Recomand cu caldura!

 2. Cernaianu Ramona

  Va recomand din tot sufletul. Este lucrat impecabil,materialul de calitate, totul la superlativ. O sa mai apelez ,vă mulțumesc frumos

 3. Simion Iuga

  Doamne ajută. Am fost foarte mulțumit de achiziția făcută și de seriozitatea firmei. Îi recomand cu ceea mai mare responsabilitate. Lucrează calitativ și rapid. 🙏

 4. Madalina

  Doamne ajuta !! Minunat de frumos si foarteee multumita de alegerea facuta ,iar domnii absolut minunati si seriosi
  O sa revenim foarte curand cu alta comanda
  Va multumesc din suflet 🙏🙏

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…