Vesmant brodat cu flori si cruci patriarhale – crem

Vesmant brodat cu flori si cruci patriarhale.

Ramurile de maslin, simbol al pacii, omniprezente in componenta acestui vesmant,  formeaza un frumos ornament ce inconjoara crucea patriarhala aflata in centrul modelului.

Felonul, innobilat cu icoana Mantuitorului Hristos este inconjurata de motive vegetale, epitahilul este infrumusetat la piept cu icoanele Maicii Domnului si Iisus Hristos, iar mai jos icoanele Sfintilor Arhanghrli Mihail si Gavriil.

Galonul brodat contureaza frumos fiecare piesa a vesmantului si a Sfintelor Vase aducandu-le un plus de eleganta si rafinament.

Culoarea crem a vesmantului este foarte potrivita pentru slujirea in duminicile si sarbatorile de peste an.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-76 crem Categorii: ,

2.650 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale, Sfanta Cruce

10 recenzii pentru Vesmant brodat cu flori si cruci patriarhale – crem

 1. Dragota Oana

  L-am asteptat cu nerabdare si asteptarea a meritat! Am plans de bucurie cand l-am despachetat. E absolut superb ! Servicii de calitate si multa seriozitate. Recomand cu caldura!

 2. Cernaianu Ramona

  Va recomand din tot sufletul. Este lucrat impecabil,materialul de calitate, totul la superlativ. O sa mai apelez ,vă mulțumesc frumos

 3. Simion Iuga

  Doamne ajută. Am fost foarte mulțumit de achiziția făcută și de seriozitatea firmei. Îi recomand cu ceea mai mare responsabilitate. Lucrează calitativ și rapid. 🙏

 4. Madalina

  Doamne ajuta !! Minunat de frumos si foarteee multumita de alegerea facuta ,iar domnii absolut minunati si seriosi
  O sa revenim foarte curand cu alta comanda
  Va multumesc din suflet 🙏🙏

 5. Pr. Marian Stanciu

  Doamne ajută! Am primit veșmântul pe care l-am așteptat cu mare nerăbdare și am fost foarte mulțumit de calitatea acestuia. Mulțumesc pentru seriozitatea firmei și recomand tuturor să apeleze la serviciile acestora cu încredere. Vă mulțumesc din suflet!

 6. Mihai Iordan

  Promptitudine si seriozitate, felicitări pt tot ceea ce faceți…. Sunteti foarte buni si cu lucruri de calitate. Mulțumesc!

 7. Capraru Mirela

  Recomand cu tot sufletul! Va multumim din suflet pentru seriozitate ,vine turnat pe sot! Sunteti cu adevarat profesionisti! Totul la superlativ ! Felicitări, cu siguranta mai revenim si cu alte comenzi!

 8. Pr. Gabriel Toma

  La început, prețul.
  Primind drept să port bederniță, am căutat pe internet oferte pentru a procura această insignă bisericească. Cea mai acceptabilă pentru dorința mea, inițial aspectul financiar avea mare prioritate în economia deciziei, mi-a părut a fi propunerea atelierului SIMCRI BROD, care arăta într-un fel. Primind osteneala la termenul convenit, am constatat cu bucurie că bedernița se prezintă într-un mare fel! Aceasta însemnând că era la alt standard, superior, față de veșmintele obișnuite de slujire.
  Ceea ce a urmat este lesne de imaginat. Am avut nevoie și de un veșmânt care să meargă bine cu bedernița. Am căutat în ofertă, am găsit același model de broderie, ne-am consultat, am convenit termenii… iar veșmântul se încadrează, mai mult ca perfect, în termenii conceptului „la comandă”.
  Ce să mai fie de zis despre mulțumirea olografă pentru achiziție, de certificatul de autenticitate, de micile aspecte mari ale marketingului bine puse la punct, de cadoul primit…?
  La final, calitatea.
  P. S. Va trebui, într-un viitor nu prea îndepărtat, să achiziționez și veșmânt pentru Altar.

 9. Parohia Plevna

  Pentru aniversarea a 130 de ani de la sfințirea bisericii parohiale (loc Plevna, jud Călărași), 14 octombrie 1893- 14 octombrie 2023, creștinii din parohie au dăruit bisericii un veșmânt preoțesc de culoare luminoasă (cu trimitere la lumina duhovnicească ce sălășluiește, prin harul lui Dumnezeu, în vase de lut, așa cum se citește la Apostolul din ziua Sfintei Parascheva) împodobit cu cruce patriarhală, semn heraldic special din stema Patriarhiei Române, ca însemn al specificului creștinismului românesc, de factură orientală manifestat în cadrele ființei unui popor latin, în evlavia căruia Sfânta Parascheva are un loc foarte special.
  Mulțumire ostenitorilor ce au împlinit o bună lucrare spre slava lui Dumnezeu și bucuria oamenilor!

 10. Alexandra Stoienescu

  Tocmai au ajuns veșmintele și arată extraordinar de frumos! Fiecare detaliu este atent lucrat, iar materialul este de o calitate foarte bună si sunt încantată să constat că nu se şifonează, ceea ce este un mare plus pentru preot. Nu numai că sunt deosebit de frumoase, dar și serviciul a fost impecabil. Comunicare promptă și profesionalism în toate interacțiunile. Recomand cu caldură Simcri Brod tuturor celor care caută veșminte de înaltă calitate și servicii excepționale. Mulțumesc din suflet pentru experiența minunată! Doamne ajută!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…