Vesmant brodat cu vita de vie si vulturul bicefal – alb

Vesmant brodat cu vita de vie si vulturul bicefal.

Vulturul bicefal incoronat  este prezent inca din primele secole crestine in bisericile din Muntele Athos si pe steagul Imperiului Bizantin.

Culoarea alba simbolizeaza puritatea si curatenia luminii harului lui Dumnezeu, drept pentru care aceste vesminte preotesti pot fi imbracate atat dumunica, cat si la sarbatorile de peste an.

Vita de vie evidentiaza vulturul bicefal, ca element central al vesmntului, formand un model ce contureaza felonul de jur-imprejur, iar pe spate troneaza icoana Sfintei Treimi. Crucile si vulturul bicefal orneaza epitrahilul, iar vita de vie le incadreaza armonios, formand un model deosebit. Braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele brodate in ton cu vesmantul, iar galonul brodat ce contureaza fiecare piesa, aduce un spor de frumusete si eleganta.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

 

SKU: B-201 alb Categorii: ,

3.200 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Vita de vie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant brodat cu vita de vie si vulturul bicefal – alb”

S-ar putea să-ți placă și…