Vesmant brodat cu arabescuri bizantine – alb

Vesmant brodat cu arabescuri bizantine.

Colectia de broderii din secolul XII detinuta de Manastirea Hilandar din Muntele Athos, a fost sursa de inspiratie pentru acest vesmant preotesc.

Arabescurile bizantine formeaza o cruce stilizata ce contureaza felonul de jur-împrejur si stiharul in partea de jos. Frumusetea acestui vesmant este data si de icoanele brodate doar in fir metalic auriu si argintiu – Sfanta Treime pe felon si Sfintii Apostoli Petru si Pavel pe epitrahil.

Sintele Vase de asemenea sunt brodate în acelasi fel, iar galonul brodat ce contureaza fiecare piesa a vesmantului completeaza frumusetea si rafinamentul modelului.

Culoarea alba este foarte potrivita pentru slujirea Sfintei Liturghii din duminicile si sarbatorile de peste an.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-175 alb Categorii: ,

3.200 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Arabescuri

8 recenzii pentru Vesmant brodat cu arabescuri bizantine – alb

 1. Sorca Radu

  Doamne ajuta! Un vesmant pe care l-am comandat pentru Invierea Domnului, este exact ca in descriere, ca in poza, model deosebit!Am primit si certificat de autenticitate! Cat despre domnul Cristian si doamna Simona reprezentatii atelierului simcri brod oameni deosebiti si de cuvant! Vesmatul a fost executat intr-un timp scurt! Va multumesc! Sunt si voi ramane clientul dumneavoastra!

 2. Vasile Octavian George

  Doamne ajuta. Veșmantul preoțesc face parte din slujbele bisericii,toate au rânduiala lor,întocmirea și lucrarea unui veșmânt este și ea o lucrare deosebita, broderia vesmantului este și ea un act ce face parte din rugăciune.
  Veșmintele întocmite în acest atelier sunt lucrate cu mare atenție,deosebite și de o calitate desavarsita,de la croiala la broderie și cusături. Veșmintele au brodate motive bizantine,religioase sau tradiționalele aduse la viata in acest atelier.Grija pentru executarea lor ,seriozitatea și promptitudinea cu care răspund acești oameni îi recomanda de la sine….
  Bunul Dumnezeu sa va binecuvânteze, sa imbracati mulți slujitori ai Sfintelor Altare mulți ani de acum înainte….
  Pace tuturor….

 3. Lungeanu George

  O broderie autentică în fir de aur ,argint si cupru ce se armonizează perfect cu slujbele noastre tradiționale!
  Multumesc pentru această frumoasă broderie aplicata pe vesmant si promtitudine unita cu seriozitate!

 4. Ionela Creta

  Doamne ajută! Veșmântul este minunat! Promptitudinea, seriozitatea, atenția la detalii sunt doar câteva caracteristici care ne vor face sa revenim și cu alte comenzi in viitor. Va mulțumim! Spor in toate!

 5. Herta Nicolae

  Doamne ajută! Am comandat aceste vesminte deosebite cu arabesquri bizantine și cu icoana Sfintei Treimi, deoarece am primul hram Sfanta Treime. Credincioșii au fost deosebiți de încântați când le-au văzut cât de fin sunt lucrate, negasindu-le niciun cusur, chiar croitorese de o viață uitându-se la ele. Îmi vin ca turnate și voi colabora în continuare. Vă mulțumesc mult și va doresc mult succes în continuare.

 6. Iuga Simion

  Doamne ajută, acest veșmânt este de calitate superioara și foarte frumos brodat și lucrat iar seriozitate și profesionalismul este la cel mai înalt nivel 🙏

 7. Petrisor Violeta

  Doamne ajuta!
  Un vesmant deosebit de frumos am fost foarte impresionati de lucratura foarte bine executata .

  Domnii cu care am vorbit pentru comanda foarte seriosi (am dat comanda cam tarziu dar in ciuda acestui fapt ei au avut bunevointa de a face comanda la timp)
  Mult succes in continuare!

 8. Danu Florin

  Mulțumesc mult pentru vesminte, sunt deosebite! De cand am deschis coletul mi s-a părut altceva. Vin perfect și sunt lucrat în detaliu!
  Felicitări!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…