Vesmant brodat potrivit pentru slujba Invierii Domnului – alb

Vesmant brodat potrivit pentru slujba Invierii Domnului.

Colectia de broderii din secolul XII detinuta de Manastirea Hilandar din Muntele Athos, a fost sursa de inspiratie pentru acest vesmant preotesc.

Arabescurile bizantine formeaza o cruce stilizata ce contureaza felonul in partea de jos, de jur-împrejur, si stiharul in partea inferioara. Frumusetea acestui vesmant este data si de icoanele brodate ale celor 12 Apostoli de pe epitrahil, frumos incadrate de ramele brodate cu arabescuri, si de asemenea de icoana Invierii Domnului de pe felon, toate brodate doar in fir auriu si argintiu.

Galonul brodat aduce vesmantului preotesc un plus de eleganta si rafinament, facandu-l pretios si unic.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: Invierea-2 alb Categorii: ,

4.200 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Arabescuri

3 recenzii pentru Vesmant brodat potrivit pentru slujba Invierii Domnului – alb

 1. Iuliana

  Nu gresesc cand spun ca nu este doar un vesmant preotesc ci o opera de arta. Totul e la superlativ: calitatea vesmantului, seriozitatea, expedierea, etc. Dumnezeu sa va dea sanatate si putere de munca dumneavoastra si intregului colectiv.

 2. Iuliana Bîrsan

  Iuliana Bîrsan
  Sunteți minunați și minunate sunt roadele muncii voastre…Voi, acolo, nu faceți lucruri ci săvârșiți bucurii… Să vă răsplătească Bunul Dumnezeu toată râvna. A fost o reală plăcere să vă cunosc…d-na Simona și dl. Cristian.

 3. Pr. Constantin și prezb. Ecaterina

  Un veșmânt deosebit, lucrat cu atenție și migală, și mai ales cu drag. Detaliile sunt foarte frumoase, și da, in realitate arată mult mai frumos decât în fotografii! Materiale de calitate, care deși au fost împachetate pentru câteva zile, au ajuns fără nicio cută. Lucrați cu multă dragoste și asta se vede. Felicitări pentru profesionalism! Vom rămâne cu siguranță clienți fideli! Vă mulțumim!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…