Vesminte brodate pentru Invierea Domnului – alb

Vesminte brodate pentru Invierea Domnului.

Potirul este elementul central al acestui vesmant preotesc. Ramurile de vita de vie ce parca izvorasc din potir impreuna cu spicele de grau pe care este asezat potirul, simbolizeaza Trupul si Sangele lui Hristos – Sfanta Euharistie, peste care troneaza o cruce ca simbol al Duhului Sfant.

Acest model infrumuseteaza felonul de jur-imprejur, iar icoana Pogorarii Domnului la iad innobileaza felonul. Cei patru evanghelisti de pe epitrahil sunt incadrati frumos de spice si struguri, iar galonul brodat ce margineste fiecare element al vesmantului ii sporeste frumusetea si eleganta.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: Invierea-3 alb Categorii: ,

3.650 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Vita de vie si spice de grau

3 recenzii pentru Vesminte brodate pentru Invierea Domnului – alb

 1. Chitic Ciurciun Silviu

  Hristos a înviat! Veșmintele sunt de o calitate excepțională, atât ca materiale cât si ca lucrare! Credincioșii s au arătat extrem de încântati! Felicitări pentru profesionalism intregii echipe! Recomand cu toata increderea!

 2. Pr Titeiu Marian Andrei

  Veșmintele sunt de o frumusețe deosebită, croiul este unul foarte reușit, veșmintele vin ca și turnate, se așează frumos, asta datorita și materialului de calitate. Ceea ce mi-a plăcut în mod deosebit la modelul acesta , fiind vesminte destinate slujbei Învierii , este că simbolistica de pe acestea sunt in directa legatura cu slujba din noaptea Sf Paste. Potirul și spicele de grâu , sunt întruchiparea Sf Împărtășanii la care trebuie să ajungă fiecare credincios în această sărbătoarea mare a creștinătății. Îmi place tare mult cum aceste vesminte surprind acest fapt.

 3. Gabriela Purusniuc (proprietar verificat)

  Bună ziua!
  Am primit comanda!
  Foarte frumos veșmântul și bedernita!
  Sa va binecuvânteze Dumnezeu și sa fiți toată viata bucurosi și sănătoși toată familia dumneavoastră!
  Multumesc din suflet și aceleași urări pentru cei care au lucrat!
  Voi mai colabora cu firma dvs!
  Ma înclin și jos pălăria!
  Cu respect, Gabriela Purusniuc

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…