Vesmant brodat pentru Invierea Domnului – crem

Vesmant brodat pentru Invierea Domnului.

Elementul central al acestui model este Potirul. Spicele de grau ce sustin potirul, impreuna cu ramurile de vita de vie ce parca izvorasc din potir, simbolizeaza Trupul si Sangele Mantuitorului Iisus Hristos-Sfanta Împartasanie, iar deasupra fiecarui potir este o cruce, ca o preinchipuire a Sfantului Duh; acest model incarcat de simboluri infrumuseteaza felonul vesmantului in partea de jos, de jur-imprejur. Pe spate vesmantului este innobilat de icoana Pogorarii la iad a Domnului, denumita in popor Icoana Invierii.

Epitrahilul este infrumusetat cu icoanele brodate ale celor patru evanghelisti frumos incadrate de spice si struguri, iar galonul brodat ce contureaza fiecare piesa a vesmantului, aduce un plus de frumusete si eleganta.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: Invierea-3 crem Categorii: ,

3.650 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Vita de vie si spice de grau

2 recenzii pentru Vesmant brodat pentru Invierea Domnului – crem

  1. Vasile Braică

    Veșmântul este superb, azi l-am primit. Deși am făcut comanda un pic cam târziu și mă gândeam ca nu prea mai e timp până la Paști, domnul Cristian mi-a spus că în Săptămâna Mare îl voi primi și așa s-a întâmplat. Dubii aveam și la măsuri, dar vine perfect. O adevărată operă de artă. Vă mulțumesc din suflet și cu siguranță voi mai colabora cu dumneavoastră!

  2. Farcas Dumitru

    Domnule Cristian,
    Am primit vesmantul de la dumneavoastra, multumesc foarte mult, este impecabil lucrat si marimea imi vine perfect. Nu as fi crezut niciodata ca din cateva masuratori transmise telefonic o sa iasa ca turnat. Experienta isi spune cuvantul. Multumesc si pentru cadourie trimise. Am fost foarte placut impresionat. Bunul Dumnezeu sa va daruiasca sanatate si mult succes in activitate atat dumneavostra cat si intregii echipe.
    Pr. Dumitru – Maramures

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…