Vesmant brodat cu arabescuri bizantine – crem

Vesmant brodat cu arabescuri bizantine.

Colectia de broderii din secolul XII detinuta de Manastirea Hilandar din Muntele Athos, a fost sursa de inspiratie pentru acest vesmant preotesc.

Arabescurile bizantine formeaza o cruce stilizata ce contureaza felonul de jur-împrejur si stiharul in partea de jos. Frumusetea acestui vesmant este data si de icoanele brodate doar in fir metalic auriu si argintiu – Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil care se regasesc atat pe felon cat si pe epitrahil (la cerere icoanele se pot schimba dupa preferinta clientului).

Sfintele Vase de asemenea sunt brodate în acelasi fel, iar galonul brodat ce contureaza fiecare piesa a vesmantului completeaza frumusetea si rafinamentul modelului.

Culoarea crem este foarte potrivita pentru slujirea Sfintei Liturghii din duminicile si sarbatorile de peste an.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-175 crem Categorii: ,

3.200 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Arabescuri

2 recenzii pentru Vesmant brodat cu arabescuri bizantine – crem

  1. Pașcu Dana

    Un veșmânt frumos și materiale de calitate.
    Vă mulțumim!

  2. Serb Marian

    Vesmintele sunt impecabile, mai frumoase decat in fotografii. Vreau sa va felicit pentru munca depusa, pentru excelenta executie si pentru promptitudinea de care ati dat dovada.
    Sunt foarte multumit de ceea ce ati realizat, multumesc inca o data pentru tot.

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…