Vesmant brodat cu vita de vie si vulturul bicefal – negru

Vesmant brodat cu vita de vie si vulturul bicefal.

Culoarea neagra a vesmintelor preotesti simbolizeaza pocainta si intristarea, iar preotii le imbraca in perioada Postului Mare, la inmormantari si diverse servicii religioase funebre.

Vulturul bicefal incoronat  este prezent inca din primele secole crestine in bisericile din Muntele Athos si pe steagul Imperiului Bizantin.

Elementul central al vesmantului este vulturul bicefal care este foarte frumos pus in evidenta de ramurile de vita de vie, formand astfel un model ce innobileaza felonul de jur-imprejur. Icoana Mantuitorului Hristos cu coroana de spini pe cap ce troneaza pe spate este sustinuta de aceeasi vita de vie, iar galonul brodat ce margineste fiecare element al vesmantului,aduce un plus de frumusete si pretiozitate.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-201 negru Categorii: ,

3.200 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Vita de vie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant brodat cu vita de vie si vulturul bicefal – negru”

S-ar putea să-ți placă și…